Det fattas en älskling

Maja och Johanna sitter nu och provar min massage dyna.. Vi ska dra till Maja om en timme där jag ska supa ner Johanna ;) sen blire matfestivalen!:D
Maja blev så fin i sitt löshår!:D
saknar Theresia lite också.
Gulligt att Johanna sover i bakgrunden?


sovmorgon, nejdååååååå

JÄVLA FUCKING SKIT VÄNN OCH POJVKÄN JAG HAR. OCH MIN MAMMA ÄR FÖR GULLIG IBLAND. Okej, visserligen sover jag typ hela tiden.. Men det är ju en speciell sömn man har på morgonen, speciellt när man ve att alla andra ska till skolan..Idag hade jag verkligen tänkt att sova ut (eller aa till 8 iaf) men klockan 04.30 så vaknar min gulliga mammi och börjar snickra med ett jävla skåp precis utanför min dörr, lyckas tillsult somna om. Men då skickar min underbara vän Malin Evelina Johansson ett fucking sms 05.22 som jag vaknar av........Och min pojkvän tror att jag total dissar honom för att jag inte svara på hans sms så nu måste jag vara vaken och smsa med folk... 
 
Slut på det negativa! :D För om någon timme kommer underbara majis och johannis hit, då maja ska få lite längre hår! Senare blir det troligtvis matfestivalen med de brudarna, trevligt värre!

Sleeping beauty

Shit vad jag sover?! Som igår, somna tidigt och vakna rätt sent. Sen sov jag på bussen till skolan. Sen somnade jag nästan innan no:n, sov på no:n och somnade typ efter no:n i bilblan. Sen sov jag på bussen hem. Och sen när jag kom hem somnade jag mellan 15-18, bytte om på 5 min och drog och träna fotboll.. Ändå somna jag tidigt igår med? Och är fortfarande trött? Tror jag blir tröttare desto mer jag sover..
Nu ska jag bege mig till bussen för att sova en halvtimme till, hihihih


Grön container

Hehe jävla klant jag är? Gick till bussen, samma väg som alltid. Och kollade ner i mobilen för att byta låt men spotify va cpigt så försökte fixa med det och sen helt plötsligt så bara sa det BOOM. Sen hörde jag mina små inflyttade grannar skratta åt mig.. Jag råkade gå in i en container? Men vem fan har ställt den där?!
Och visst syns den inte så väl efter som den smälter in så bra? Det var liite pinsamt.


Who is the dork? I´m

Okej nu erkänner jag att jag officiellt är en pretty little liars nörd. Kollade inte bara två avsitt imorse innan jag drog till bussen, utan även på både bussen till och från skolan.. och inte nog med det så kollade jag när jag kom hem och sendan UNDER TIDEN SOM JAG TRÄNADE? Jag släpar verkligen med mig datan överallt i huset, bara för att kolla på det? 
Anyway, blev en spontan trip med Evelina på hennes moped (min är fucked up) till Väring och kolla på lite fotboll, mysigt! Och för exakt 4 minuter sen klickade jag hem ett par skor från have2have också, så jag är nöjd med dagen!

Jag behöver kissa

Åh herregud! Sitter på rese och väntar på min buss som jag gjort i typ tre timmar... Men jag har nog de två sötaste barnen här! Två utländska barn, 6-7 år och tjejen är verkligen helt perfekt! Skit söt och rolig som fan och pratar oavbrutet med sin underbara barnröst! Sånna barn borde inte få växa upp:)
Bion var riktigt bra iaf:) köpte lösnaglar också, ser hur fake ut som helst men aja de lossar snart ändå..


Im a happy happy girl with a happy happy smile

Ser ut som en tjomme. Klippte broder Markus ist för att göra mig fin, men det är ju mörkt på bion iaf:) ska strax bege mig till bussen, wihooo


Party party party

Hehe går dagen vart riktigt lyckad! Har lite ont i rumpan/ryggen/armen/vaderna efter trappan men inte så farligt:)
Senare idag blir det Ice Age 4 med maja och johanna!:D
Alkohol+vita byxor+irländsk julafton= ingen bra kombination..


Nu har jag käkat, gött

Mat<3


Magen ropa kurra kurra

Snart trampar jag ner till Malin på mammas racercykel! Packat ner drickan så nu är allt klart! Bara det att jag skulle prova en ring förut och nu är den fast. Helt fast, provat med diskmedel och allt men aja.. Den får la sitta där:)
herrrrråå

They tell my to grow but Im gonna drink untill i throw up

Partyprinsessan är igång! Taggad som fan för kräftor och fest! SUPA (väx upp)
Ne ska no inte dricka så mkt men man vet ju aldrig hur det slutar, hehe. Får se hur mina ben mår imorgon efter en kväll i linas trappa, sist va dom inte så vackra kan jag säga!
Och för er som vill veta så har jag inte ätit på hela dagen och har bajsat!:D så nu jävlar finns det plats för kräftor.....:D
Kramar från en glad tjej!


Joe-Yves Asmar.

Fatta sjukt egentligen?! Den 8:e och 9:e kommer jag, några från klassen och några från trean att få hjälpa till och assistera Joe.Yves Asmar.. Fattar nog inte själv hur stort detta är- Han har liksom vunnit både SM och EM och kom trea i VM om jag fattat rätt?! Så ska jag stå där som ett fån och hjälpa honom? SJUKT.
Två av hans uppsättningar!
Och det här är själva Joe-Yves Asmar!

Mandys burgare är redo att komma ut

Käkat på mandys och fuck vad gott det var! Men nu har jag ett problem. Jag är bajsnödig. Men får inte bajsa idag.. För imorgon är det TVÅ kräftskivor som gäller, vilket betyder att jag måste bajsa imorgon och inte äta något innan kräftskivorna, så att magen är helt tom och så jag är riktigt hungrig!! För som sagt, jag älskar kräfter. Imorgon blir nog en riktigt bra dag!:D puss på er alla söta


I feel safe in the darkness

Har kurat ner mig i mörkret med en mojito i näven och pretty little liars i knät, kan inte bli bättre! Eller jo. För jag vill ha min philip här också..:( verkar som vi inte kommer sedan något alla i helgen. Buhu:(
Aja, något som jag verkligen gillar nu för tiden är mörkret. Förr hatade jag mörker och var livrädd för att gå genom skogen till och från mina grannar som jag lekte med. Men nu är det helt annat. De flesta ogillar mörker och det kan jag led göra ibland, när jag är med vänner. Men om jag är ensam så känner jag mig så.. Ah, jag vet inte riktigt, men typ lugn och avslappnad? Mörker är mysigt!:)


Ey, stop! Wait a second... Thats Lilly?!

Hemkommen från träningen och sitter nu och kollar på P.S. I love you men funderar på att dra på pretty little liars ist, har ju lite att ta ikapp där.. Imorgon är det iaf Mandys Diner i Töreboda som gäller, tillsammans med några (alla?) tidantjejer. Blir nog trevligt:)
Hehe sökte på Mandys Diner Töreboda, kolla vilken söt tjej som kom upp då...:D
Coola menyer.


School time!

Då drar man iväg för en låång (men tror vi får sluta tidigare) dag! Ska planera en modevisning med treorna hela dagen så lite roligare än att ha typ matte eller engelska;)
Nu sitter jag och tvingar i mig en äcklig banan, de är så slemmiga :s
Jaja, ha en otroligt fin dag mina käraste! Puuuuuuss


what's done is done, and i won't regret it

dare to be dangerous
do stuff you´ve never done
cause isn't it obvious
that bad girls have more fun


lets get started

Sitter just nu och nördar Pretty little liars avsnitt eftersom min utorrent äntligen fungerar igen! Heheh har suttit här nästintill hela dagen från det att jag kom hem från skolan. Eller juste, jag käka pizza också, ohhhh gott.
Sen har jag även funderat på att bli flint, fast spara en fläta i nacken.. det vore väl snyggt?

Instagram

Haha är ALDIRG inne på instagram.. Har inte lagt upp en enda bild. Jag följer liksom fem personer och det va bara för att de sagt till mig eller att de var med när jag va inne första gången;) ändå är det 22 idioter (hehe skoja, det är charmigt) följer min aldrig uppdaterade instagram? Har försökt ta bort det men fatta inte, sen har jag tänkt att börja använda det men känns som om det ändå kommer gå över snart.. Men alla andra verkar ju gillat iaf!


Stressigt

Blev lite stressigt nu så får gå med pisseblött hår till bussen, burr så kallt. Och för dom som inte vet, jag HATAR att ha blött hår. Jag tycker det är riktigt vidrigt!!! Usch när det ligger kallt blött hår mot nacken och usch....! Fyfyfyfyfyfyfy


Waking up in the morning, and you just know it's going to be a amazing day

Blir tidig morgon imorn, alarmet står på 4! Härligt:)
Kom nyss hem från fotbollsträningen som var riktigt skön idag, högt tempo! Lär ju vara rätt död imorgon efter morgonens träningspass men aja.. Älskar träningsvärk så det är la bra!:D
Nu ska jag käka mig tjock så jag har mer att träna bort imorgon;) sen ska jag hoppa in i duschen! Herrååååå


Morgon träning

Första nya träningen är avklarad! Var rätt jobbig att dra igång när man var trött och seg. Men skönt när man är klar! Körde efter några tränings appar som var rätt bra faktiskt!:)
Drar till skolan och sminkar mig om 50 min!


Mopeder, jävla skrot

Efter ett tag kom jag iaf fram till Philips match.. Moped jäveln dog när jag var påväg till Moholm. Hehe, råkade göra sönder ngt med gasen. Förlåt pappa ;* Så fick gå med mopeden till farmor och farfar. Helvete va sur jag var, fast ändå skratta jag typ hela vägen för att jag såg rolig ut;) men sen kom mina söta broder Kristofer och skjutsade mig! Den här snygga moppe (pappas favorit) förstördes av lilla mig.. Snygg dom fan är den iaf;)


Pirates of the caribbean

Något ni "nya" personer i mitt liv som läser min blogg kanske inte vet är att jag verkligen äälskar Pirates of the caribbean. Jag älskar hur Jack Sparrow (Johnny Depp) spelar sin roll så otroligt bra! Sen tycker jag ju att han är sjukt snygg som Jack Sparrow, men ser så gammal och tråkig ut som Johnny Depp, knepigt att det kan vara sådan skillnad med lite smink osv? Haha, eller så är det att jag älskar hans inställning och sätt att prata och agera.. Aa, han är tuff han. Kollar på död mans kista som går på tvn just nu..
Imorgon är det skola. Börjar 11 men ska ändå gå upp runt sex. Ska vara riktigt duktigt nu när livet drar igång på riktigt igen, så hade tänkt upp och träna lite lagom hårt på morgonen innan skolan varje dag!
mm, goding!
 

summer summery

Lite bilder från mitt sommarlov!
trots vädret har detta lätt varit mitt bästa sommarlov hittills! 

Sweets

Hehe lite gott får man väl unna sig sista sommarlovsdagen?:) sitter just nu och kollar på tv sen ska jag ut och göra iordning någon gammal cykel som jag kan ta till och från bussen nu varje dag.. Ha det bra!


somedays I feel like I´m the most pretty woman in the whole world

Hemkommen från matchen, som gick skit :D och min fot gör ont som f*n, jippi!!! :D Annars har det inte hänt så mycket idag, slappat med philip bara :)
Mamma sa att jag var söt när jag var liten, men jag tycker faktiskt att jag är söt nu med.

Jajamän!

Nämen kolla in vårat underbara schema!:D yaaaaay, börjar 8 och slutar 17 (!!!) varje torsdag och fredag, faaaan va kul!:D kommer därför bli sen till typ varje torsdags träning, fuck it.
Jaja, måndag och tisdag är ju bra då man börjar runt 10 och slutar 14 men ändå......


Borta bra men hemma bäst

Hemma efter först en fest hos jennie eklöf som nu flyttar och lämnar tidan/hjällstad :/ sen stannade jag och philip ett tag med "de äldre" på dem festen ;) Fick sedan skjjuts av de hennes mormor och morfar till Olstorp, där vi stanna tills det stängde, undrar hur min bror mår när han vaknar:/ tror philip redan somnat brevid mig, fyllesvinet;) jaja, imorgon är det match som gäller så ingen tid att vara bakis inte!:D


Räkan är en krabba?

Ha kolla vad som hängde med hem i räkpåsen vi köpte. En liten söt krabba! Jag tyckte det var ascoolt men enligt mamma va det inget speciellt..:/


Vad är det för fel på flugorna nu för tiden?

Seriöst? Äckliga jävla flugor, vad är det med er?! Okej visst, ni ska väl få leva precis som allt annat levande men LÄMNA MINA FUCKING ÖGON I FRED!!! Varenda jävla flugjävel sätter sig på mina ögonfransar eller typ stannar två millimeter från ögat och bara glor på mig? Så fruktansvärt snuskiga är de :s de har liksom suttit på koskit och sen kommer de till mina ögon .... Blä. Död åt alla flugor.


Happy face

Blev lite mer klippande idag. Grannen Gunn kom precis över så klippte henne också! :) Nu ska jag bara få äta mina kräfter också så blir denna dagen helt perfekt! :D

I dont need to act like i dont care, cause i really dont anymore

Vaknade upp imorse hos min söta pojk! Sen drog jag och mamma till staden så jag fick övningsköra osv.. Köpte lite räkor och kräfter som jag och mamma ska mumsa på ikväll, såå gott! Emma var här nyss också, klippte henne :)
Imorgon blir det partaj i hjällstad, woop woop!
Hehe, bild från förra festen i hjällstad hos denne snyggingen!

HANTVERK - FRISÖR

Snodde bilderna av Lilly och Theresia, oupsi

blött hår och blöt bikini

Sitter nere i Johannas kök och väntar på att klockan ska bli sju så jag kan väcka Theresia.. Poolpartyt igår var sjukt mysigt! Fast det var någon idiot som putte i mig med kläderna på. Hehe älskar dig Theresia;* jätte trevligt att träffa alla igen, bästa klassen!
34 grader i poolen och bastu på det, sjukt nice! Kvällen var kanon, förutom slutet hemma hos Johanna men aja..
Senare idag får jag äntligen träffa min philip, sjukt längesen känns det som:/
Puuuuss!


Party hard

Hungrig som fan drar jag in mot Skövde! Där ska det köpas slödryck sen möter jag upp mina tjejer och drar vidare mot tibro!
Heheh, detta (+ ett äpple) är vad jag ätit idag, ren sprit på det vore ju fint... Men ska käka sen så ni som vet vad som hände på beachpartyt kan va lugna;)


grill och poolparty

Ikväll är det grill och poolparty i Tibro med saknade klassen som gäller! Alla kommer inte men det ska bli kul ändå!:D

TVÅ FUCKING MILJONER

Heheh, var ute och jobbade i verkstaden förut. Då kom det in någon från Litauen som typ inte kunde svenska och pratade jätte dålig engelska. Jag fatta knappt vad han sa så jag typ bara log och nickade, kännde mig hur korkad som helst. Sen kom mamma och tog över "samtalet". Sen hör jag han prata om sin son (som står i dörröppningen)  och något om två miljoner och mamma svarar "No, she has a boyfriend." Hahahahah! Liatuen gubben ville alltså betala två miljoner för att jag skulle gifta mig med hans son? Haha, och jag hade inte ens smink på mig! Undra vad han hade betalat om jag hade sminkat mig... ;)

Jag har rakat mina ben

Nyduschad, gött! Snorig, gött!
Blekte håret lite till förut, kommer nog bli flint snart.. Hehheheh
Tog bild på det också. Men kan säga att resultatet och bilden inte stämmer överens alls. Blev typ ingen skillnad, är typ lite ljusare orange än va jag va innan men syns knappt ngt alls. Men bilden blev jätte blond?
Översta=som det visa
Understa=som det blev


fuck norrköping, mölltorp is the shit


vår fina packning!

heheh, jajamän, vi körde på järnvägen med moppen! sen mötte vi ett tåg men det är ju en annan historia..

sveriges snyggaste vindskydd?

fin utsickt hade vi iaf :)

såhär snygga strögade vi runt i mölltorp city!

Toarullen är med. Alltd.

:D

vårt sista stopp, malin är nöjd

vildmarksmänniskor

Sitter nu nyduschad i sängen och ska strax läsa lite till i min bok, heheh nörd. Jag saknar min Philip :(
Imorgon bär det av på moppen mot Norrköping (187 km..) med Malin, tror vi åker dit iaf men vi får väl se vart vi hamnar! Hehe ska bli riktigt kul att se hur vi, de två smartaste i heela världen, ska få upp ett vindskydd själva.. Ojojoj, det här blir kul!

young, wild and free

Det blev två super mysiga dagar i Johannas mormors stuga! Kul att vi blev alla fyra sen ändå!:)
Självklart nakenbadade vi 00.00 (typ), och busiga som vi är så tog vi massa porr bilder också.. Nä riktigt så var det inte. Iaf, när vi stod där så såg vi 10 (!!!) stjärnfall på typ 5 minuter! Det var så fint! Vid vattnet och verkligen stjärnklar himel och så kom det massa fallande stjärnor, så vackert..
Haha, det bästa var när Theresia gullet prutta på mitt huvud i sömnen! Hela kudden typ skaka och det var verkligen en prutt, inte en fis eller en fjärt, utan en riktigt gullig vibbrerande prutt. Så söt!:*
Inga bilder tyvärr, kanske snor något från Johanna senare. 
Bye, love you guys!

kanon salt

BAJS VAD JAG ÄR TRÖTT. Igår natt sov jag två timmar och inatt blev det inte ens det. Fuck it. Men men. Om några minuter övningskör jag med pappa in till Skövde, där jag möter upp Theresia (OCH FÖRHOPPNINGSVIS MAJAA!!!!!) sen drar vi till Johannas mormors stuga och sover där, myyyyyyysigt!
Har typ ett ton smink på mig också för ser förjävlig ut, täppt i näsan, trötta ögon och sen har jag superhuvudärk och ont i halsen... Men det försvinner nog när jag träffar mina godningar!
Sitter och käkar kanon salt nu, supergott!

Hi, i'm hungry

Vi hade sån jävla tur med köer osv, längsta va 20min men tror inte ens vi stod så länge då? De flesta gick på 0-5 minuter, hur gött som helst! Sen att man blev mer blöt av kanonen än av flumeride och kållerado var ju lite oväntat, men men! Sedan en riktig besvikelse: atmosfear. Trodde den skulle vara en sån man typ sket ner sig av, men nejnej..
Iaf, det var skit kul! Blev som ett litet barn igen bara jag kom innan för grinden! Tack Evelina för dagen!


Liseberg

Nu bär det av mot Liseberg med grymmaste Evelina!


kräftskiva

Helvete vad gott det var med kräfter? Jag verkligen äääälskar kräfter, salt och mums!

Jävlar va gött det var!

Ser ni vårat mega sugrör?!

Söta!

Jag hör klockan, tick tack

Bläää, spy? Åhhhhh, kan inte sova.. Har ni någon gång känt att ni andas jätte tungt men hör det inte? Så är det nu. Hör verkligen inte att jag andas så får typ sätta handen framför munnen för att kolla så jag verkligen gör det;) det är som när man har på tvn så högt så man inte hör att man tuggar, läskigt......
Okej... Värt inlägg? Ohja!


Jobb och träning

Trodde Evelina skulle tjöta hela natten lång men nu sover hon så sött bredvid mig! Kräfter är gott. Tack marcus för skjutsen!
Härlig kväll, Bilder imorgon. Mår nog rätt bra imorgon, ohja... Ha de gött!


just a kiss on the lips

Har övningskört rätt mycket idag, kul! Kollar just nu på ghost whisperer, ett avsnitt som jag faktiskt inte sett. När det är slut så drar jag ner mot tidan för att sedan bege mig till moholm och träna, skönt att det dar igång igen!
 

ey mama, I´m lesbian

HAHAHAHAH. Kan inte sluta tänka på att Hannah fråga om jag gillar tjejer;) Hehe, så nu va jag tvungen och kolla igenom mina bilder för att se om jag verkligen såg lesbisk/bisexuell ut, och nu förstår jag nästan varför hon frågade.. Hehehehe
hehe, men jag älskar min Philip så sorry tjejer!

biggest loser

Sjuuuukt hur mycket de går ner?! Och lyckas till och med bygga muskler?! Så sitter jag har och tänker att "om dom kan gå från sumos till muskelknuttar så borde jag ju också kunna bygga lite muskler?" Men sen kommer jag på mig själv med att sitta med datan i knät och desperate housewife på tv, tre filtar virade om mig och käkar plopp i mina sovkläder? Bra Martina!

beundrar!
söt

total makeover



hallåååå redbull

Måste berömma mig själv idag, haar varit otroligt duktig! Nä kanske inte.. Jobbade bara 3 timmar, men jävlar vad jag slet efter det! Hela dagen har gått åt till att tömma/stada ur/rensa/flytta möblev i tre rum, jobbigt men ändå kul. Så nu har jag bytt rum igen, kommer nog trivas bättre här. Det andra rummet kändes aldrig riktigt som "mitt"..
Sen har jag även skrivit ut lite bilder och fixat ramarna till de osv. Nu är jag precis hemkommen från bällerfors där vi hämtade ett skåp och sedan fikade lite med sötnosen och hans päron, mysigt!:) Och nu får jag snart min älskade taccopaj....... *dreggel*
gott.
Förlåt thessan för att du blev typ halv och förlåt philip för att ditt huvud huggdes av... Ska fixa det någon dag!

Lets have some fun

Nu är jag hemma efter en dag/kväll med Evelina, Hannah, Malin, Elin och senare Willy en liten stund. Fanny var med och käka pizza också! Det var trevligt, först pizza i tidan, sen picknick mys i lanthöjden och sen chill i Elins neger bastu!


10 sanningar om mig själv

1. Jag har alltid hatat hundar, tills vi skaffade Totte.

2.  Jag kan inte tänka mig att jobba som något annat än frisör.

3. Jag har förändrats sjukt mycket på ett år- inget som syns men jag vet.

4. Jag blir rädd när någon vet för mycket om mig.

5. Jag har svårt för att låta människor komma mig för nära.

6. Jag litar bara på 5 personer (utanför släkten).

7. Jag är jävligt envis när jag vill.

8. Jag hatar människor som tycker synd om sig själva för små saker.

9. Jag kommer tatuera mig när jag blir äldre.

10. Jag har två riktiga hemligheter som ingen vet.


be brave and never back down

Philip åkte iväg på något bilrace för två timmar sen, efter det har jag bara kollat på Soul surfer! Mamma och pappa är riktiga party människor (heheh jo tjena) så de är ute och festar på olstorp, och Markus är på flistafesten.. Så här sitter jag nu, ensam. Men jag har det så jääääävla gött!
Imorgon ska jag gå upp tidigt och jobba. Sen ska jag träffa Hannah som jag inte träffat på 20 år känns det som.. Ska bli intressant!
Sen efter det ska jag försöka ta mod till mig att göra något som jag länge velat men aldrig vågat. Usch..

Soul surfer

Kan lungt säga att detta var den bästa filmen jag har sett på mycket länge! För er som inte sett Soul surfer än, er tycker jag synd om.. Filmen passa mig perfekt i smaken! Jag tror jag grät tre gånger (hej mes). Men känslan i filmen är så verklig, speciellt då den är baserad på en sann historia. Tänk att det faktiskt finns folk som små saker som att skära tomat eller öppna ett brödpacket är näst intill omöjligt för? Och så gnäller jag över att min plattång är sliten?
Jag beundrar verkligen människor som har varit med om något riktigt hemst och kan ta sig i kragen och gå vidare.
Iaf, riktigt se värd film!

sötaste paret i stan


sötaste paret i stan


Då har vi spelat klart och självklart vann jag, var väl kanske rätt uppenbart men aja.. Hehe! Det var jätte härligt väder och det är så fint när det ligger vid kanalen! Sen en glass på det efter, gott!


Äventyrsgolf

Då var vi påväg till Töreboda för en runda äventyrsgolf! Emma hängde inte med men vi får väl klara oss ändå!


my dog is my bestfriend

Men gud vad liten min hund har varit.. Puss på dig min söta Totte!

dont tell me it was my fault when it was your choice

Sitter hemma och försöker komma på ngt att göra. Lutar nog mot att dra till Töreboda och spela äventyrsgolf med broder Markus och hans girlfriend Emma och pojkvännen min. Men vi får väl se..
Den 10e drar jag, Evelina, Kajsa och Jennie iaf iväg till Göteborg för en tur på Liseberg! Kul!
 

Never regret anything

Blä. Vaknade typ 5-6 i förrgår och sov inte ett skit i natt. Därför vill jag sova nu och har velat det i typ 7 timmar.. Men philip är här så får la hålla mig vaken ett tag till...


tattoo


desperate housewife

Gick upp runt 6.00 idag, kul sommarloooooov. Har typ packat klart till Tiveden, så klockan 14.00 drar vi! yaaaay.
Nu sitter jag och Philip och kollar på världens bästa serie (enligt honom iaf).
Kanske käkar mat hos farmor&farfar, om de bara kunde svara i sin f*cking telefon. MAT. GOTT. HUNGRIG. MAT.