GODNATT

Helt slut i ögonen. Har startat 12e avsnittet av gossip girl men lär somna innan jag sett halva. Hittade förövrigt ett blåmärke på benen, sånt är alltid trevligt!


PARTY HARD

Kvällen igår var galet bra! Den var grym rakt igenom, från förfest till nattakäk på donken (som jag inte åt...) Alltså, det var riktigt bra. Tackar alla för en perfekt påskafton. Däremot har jag varit förbannat seg idag men det var det helt klart värt!
Jag bloggar typ inget nu, men det är bara för att blogg.se appen cpar i min mobil. Just so you know.

HAHA DET HÄR ÄR SÅÅ JAG


FULLBOKAD

Detta påsklov är fyllt av massa roligheter! Helt perfekt lov förutom en detalj, min plutt är så långt borta :(
Men annars är allt kanon! Imorgon har jag praktik hela dagen, och på kvällen blire god mat med familjen och Malins familj, gött! Sen fredag-lördag ska jag vara med folk från min underbara klass i Karlsborg. Sen lördag kväll ska jag umgås med tidantjejerna (+ 2 hemliga) och dra ut på krogen. Rätt nice enligt mig!
~ny borstade gaddar~


JENNIE FÄGER ÄGER

Idag åkte jag iväg till min fruktansvärt fina vän Jennie Fäger. Så längesen vi träffades nu. Åkte och överraskade henne! Tycker om den tjejen alltså. Det är med henne jag har de mest oförglömliga minnena. Hahah, jag älskar att om man inte känner henne så tror man att hon är smart, redig, smidig, pryd. Men i själva verket är hon typ motsatsen. Det var iallafall väldigt trevligt att spendera min onsdagskväll med Fäger och Fredrik. Körde fel typ 20 gånger men så kan det va..


Strong is the new skinny

Jag tycker att den här idrottsinlämningen är super intressant och det finns så mycket jag vill skriva och visa att jag kan. Men jag får inte ner det i ord? Det går verkligen inte. Jag kan så mycket mer än vad jag visar och det stör mig. Det är så fruktansvärt mycket som ska stå med så min hjärna klarar inte av det typ. När jag väl börjar skriva om kosten så kommer jag på något jag måste ta med om träningen och sen tappar jag bort mig. Jag kommer få sitta hela natten för detta är typ enda kvällen jag har tid... Kanske imorgon också.


9 dagar med trind

Mina naglar börjar bli bättre nu! De var helt förstörda innan jag började med trind. Sjukt hur fort det har verkar, men det är väl för att de var så illa innan... Kollar på första säsongen, första avsnittet av gossip girl. Tänkte dra igenom alla sakta men säkert. Vad små alla är i första säsongen! :')


Wanna be on top?

Yaaaaay, Josefin vann top model! Woho! Imorgon ska jag ut på hemliga äventyr.


SUCK DICK MOTHER FUCKERS

Till min stora skam så måste jag erkänna att jag inte har sett det senaste avsnittet av PLL. Skäms lite. Men har inte haft tid/orkat. Har hostat hela natten. Fanny fick iaf upp mig ur sängen imorse och drog med mig så vi tvättade våra bilar. Kan inte påstå att min var speciellt smutsig.... Heheheh.
Om ni bara visste hur mkt jag vill träna. S.D.M.F.

underbara vän!

Charlie st. Cloud

Startade precis Charlie st. Cloud. Vet inte hur långa gånger jag sett den och ändå kommer tårarna varje gång Sam dör. Asså, åh :'( Sen är ju Zac Efron rätt lagom snygg och. Saknar Jens och det suger att vi inte kommer ses på en hel vecka. Firade far lite grann idag. Sen kom Fanny, Elin, Malin och Peter en stund förut också. Men nu ska jag fortsätta lipa till filmen, bye!


Goodbye my lover

Markus gav mig mitt löshår idag, bara två månader sent.. Har inte klippt in det än så har en fin toffs. Sitter på Kristofers fina rosa toa på bilden om ni undrar. Varmt som fan är det idag också!
Jens lämnar mig i en vecka nu. Buhu :'(<3


Party all night! (eller...?)

Haha har faktiskt ingen aning när jag la mig igår? Och hur fick jag räcke och kudde??? Jag vet att jag tänkte tidigt på kvällen typ, "åååh vad skön soffan ser ut, det ska jag sova i!" Sen vakar jag upp där bara... Sa inte ens hejdå till folk? Ledsen för det! Men den tiden jag var vaken och den tiden jag kommer ihåg var fruktansvärt rolig. Jag är så sjuuuuk glad att jag valde frisör. Tänk om jag hade valt något annat och inte träffat den underbara klassen jag har??
Åh puss på er! Nu fryser jag lite grann. Sitter utanför Majas hus på en svinkall stol.


FINN ETT FEL

Nu är det PÅSKLOOOV! Så jävla underbart! Inviger lovet med världens finaste tjejer. Kommer bli grymt!
Mina gulliga vänner skulle vara lite roliga och skicka hejdå sms till mig. Gulligt att alla skrev hejdå utom en liten söt jäveln som inte kan stava :)


close to midnight

Klar med dansvideon nu. Vi är så duktiga dansare i våran klass! Lång dag idag.. Kommer bli lika lång imorgon. Och med långa dagar menar jag mycket att göra. Ser dåligt ut på sovfronten men så får det bli. Ahh, jag är sjukt stressad nu..... Hinner inte! Bajs. Hejdå osv


He's a sucker with a gun, gun, gun, gun

Var skittrött vid 21 och gick ut och la mig. Tänkte "fan va gött att somna tidigt". Men nej nej. Vid 22 någon gång kommer pappa in och säger att vi ska åka till Skövde för att hämta broders bil för det har varit inbrott i den. De hade slagit sönder en liten ruta och snott hans musikgrejer. När han köpte detta var det svindyrt (enligt mig iaf) men nu är det väl knappt värt 2000? Hur kan folk ens med att röra någon annans bil? Att medvetet förstöra och sno grejer? Och mina tankar var inte "fan jävla idioter som förstör och snattar!" utan typ "det var ju snällt av dom att bara förstöra en liten ruta ist för hela bilen. Och att de bara snodde musikgrejerna och lämnade fiskesakerna". Aja.. Mitt huvud fryser snart till is och min hals håller på att svullna igen just nu så jag säger godnatt!


Party like a rockstar

Lika smart som alltid. Har ställt in "stör ej" på mobilen och har ingen aning om vart jag har lagt den. Orkar inte leta.... Aja, pappsen fyller år idag. Grattis grattis gamling!
Fina tjejer på bild.


Happiness is free

Sitter hemma hos Jens. På hans golv. Utanför hans rum. Skrämde precis hans söta lillasyster, MOHAAHAHAHA. Nej, nu var jag elak.
Dagen igår gick fort som fan! Skola 9.50-14.15 hemma typ 16. Bara käka och packa typ sen dra till träning och sen till min älskade pojke.
Kort dag idag med, älskar tisdagar! Vaknar upp med världens finaste människa bredvid mig. Tar bilen till skolan idag. Börjar sent, slutar tidigt. Theresia sötnosen följer med hem. Och Fredrik ska klippas! Kan inte bli annat än en bra dag!!


I've seen the paradise

Långt inlägg om Ullared nu.. Allting passar och jag är skitnöjd med alla köp! (Utom möjligtvis ett linne för 60kr). Allting passar också! Spenderade ca 4000:- allt som allt, bensin, mat och boende inräknat. Köpte två väskor som jag är super nöjda med, 150kr/st tror jag. Och två bikiniset 100kr/setet. UNDERBART BILLIGT! Sen köpte jag militärshortsen och ett par andra byxor, och de är så sköna! Gjorde i samma material, underbara. En klänning som jag ska klippa av till linne. Och massa annat!
Har äntligen provat TRIND. Det är ett nagelförstärkande nagellack typ. Jag har haft på det en kväll och mina klena naglar känns redan sjukt mycket bättre! Så det är ett tips till er med klena naglar som går av hela tiden.
Utanför gekås köpte jag min efterlängtade macadamia inpackning, mums <3
Jag är sååå nöjd med denna resan! Och de nya skivorna till rulen är helt klart bäst! Haha, tack tjejer för denna resan!


JAG SKA MÅLA HELA VÄRLDEN LILLA MAMMA

Sinnesjukt vad jag är trött. Känns som om allting på min kropp väger tre gånger så mycket än i vanliga fall. Har inte tränat på en hel vecka. Vet inte när jag haft ett så långt uppehåll senast. Vill bara ut och springa men får inte. Vill åka till min Jens men vill inte smitta honom (igen).
Åt iaf en mega god mat idag. Grillat kött, mumsigt.
Ja mitt hår har många olika färger. Och flätan är jättefin, det är det jag lärt mig under 2 år på frisörpogrammet.
 

ULLAREEEEED

Underbara resa. Skriver imorgon. Lite av vad som köptes.


TODAY IS THE DAY

Hemma idag med. Hoppas jag mår bättre till klockan 15. För då börjar roadtripen mot Ullared. Just nu är jag inte direkt super pigg men piggnar nog till under dagen!
Skänker ett stort krya-på-dig till min vän Malin.


Cookies

Bakar cookies till morgondagens utflykt. Så taggad! Förutom att jag är sjuk. Jag älskar att vara sjuk, men imorgon vill jag vara frisk! Eller iaf på lördag... Aja, hittade en gammal smink bild.


Sick and tired of being sick and tired

Åh förbannade hals. Har käkat 1.5 paket halstabletter på tre dagar... Men nu är de sluut?! Har bara tre kvar....... Kommer inte överleva träningen :((((( Har börjat hosta nu också. Tjoho!

Lovisa och Stefan kom hit och blev korthåriga också. De var de första som har fått äran att klippa sig ute i garaget, gratulerar!
Nu ska jag hämta min halsduk och göra mig mentalt redo inför träning...


MIN HALS ÄR DUM

Imorgon ska jag börja skriva en matdagbok. Har tänkt på det ett tag men nu jävlar! Och alla som tror att det är för att gå ner i vikt, ännu en gång nej. Det är skitbra för att kolla så att man verkligen får i sig så mycket man ska, hur man mår beroende på vad man äter, att man äter varierat osv! Plus att på så sätt så kommer jag äta nyttigare (pinsamt att skriva "idag käkade jag bara godis" varje dag) och regelbundna tider! Det kommer bli kul. Kommer alltså INTE gå på någon diet och kommer fortfarande käka kakor och godis ;)
Nu ska jag kolla på step up. Jag och mamma lyxade till det med chokladdoppade jordgubbar ikväll också...:)


I SCREAM AND YOU SCREAM, WE ALL SCREAM FOR ICE CREAM

Klippte tre stycken idag. Dock är det typ allt jag orkat göra. Har så sjukt jobbigt ont i halsen. Käka en piggelin nu så känns lite bättre. Sitter och kollar på top model Sverige och väntar på att det ska ta slut så jag kan få sova, så jävla trött. Natti mina vänner


CAN WE GO THRIFT SHOPPING?

ULLAREEEEEEEEEEEEEEEED <3

BEHÖVER MIN SKÖNHETSSÖMN

Hemma igen nu. Om ni undrar vad jag har gjort så har jag skjutsat min broder till Mariestad så han kan jobba och tjäna pengar som han vill köpa grejer till sin syster för. Japp, så är det.... Typ.
Nu ska jag lägga mig och sova på riktigt, ska inte gå upp förens 10 om inte mamma eller pappa kommer och väcker mig.
Godnatt alla fina


MEN GODNATT DÅ FÖRFAN

Såhär tidigt har jag inte fått sova på flera helger! Ska ju dock upp om 2 timmar men.. Heheh.
Kollade SM-handboll på morgonen/förmiddagen sen hälsa på farmor och farfar, va hos Jens en stund och nu skickade jag in historia med 12 minuter till godo! Go Martina!
Så jääävla ont i halsen har jag också, måste var för att jag sjung så bra i bilen igår.. GODNATT


EN KVÄLL I TIDAHOLM

Hemma. Ska sova så fruktansvärt gott inatt. Har inte druckit ordentligt på flera veckor så det var skönt att inte behöva hålla tillbaka. Men var ändå en rätt "lugn" kväll. Okej lugn är väl fel ord.. Det vart riktigt kul från början till slut iaf! Max på både dit och hem vägen, så de ska va!
Nu ska jag sova, känner på mig att jag kommer somna ganska direkt. Godnatt!


PARTY FOR MYSELF

Sitter själv ute i garaget och börja smaka lite på flaskan. Heheh... Kämpat som fan med att göra ett spel hela dagen, får la se om någon vill spela det :/
Ha det bra och sup skallen av er sötnosar


EVERYBODY IS LOOKING FOR LOVE

Gårkvälken var grymt rolig! Haha, jag drömde till och med om Jessica, så jävla söt! Jag drömde att hela klassen satt i schamponeringen på samlingen och alla bara "var är Jessica???" sen kommer hon instormande med hakan i bröstet, spelar luftgitarr och highfivar sig själv! Okej, man kanske måste vara med för att se hur det såg ut. Men jag kan verkligen inte glömma det, så jävla snyggt! Önskar jag hade det på så jag kunde dela med mig av detta till världen...

Fina kläder jag har idag också. Och god frukost.


TIGHT SLEEP

Oj vad mina ögonlock är tunga nu. Började dagen med att sova ut ordentligt, riktigt gött. Sen tog jag cykeln ner till farmor och käkade lite gött. Praktik 13-19. Sen åkte jag och kollade på sista halvtimmen av träningen i Ulvåker. Och tillslut en kort påhälsning av broder.
Men dagen är inte slut än, det bästa är kvar. För jag har laddat ner senste avsnittet av pretty little liars. Så ska bege mig ut till min säng och glo på detta. Ha de!
Tänk att detta var mitt riktiga hår.. </3

IT'S MY LIFE, IT'S NOW OR NEVER

Det har varit en super rolig dag idag! Vaknade först och främst upp i mitt rum (märker ni att jag gillar det eller?), sen kom jag och lina i tid till bussen men den åkte ändå, så satt och väntade i 25min på nästa (den var sen). Sen väl på bussen satt jag på mongosätet där alla kan se en. Och fick typ skrattanfall men skulle hålla inne det och aa... Skolan var allmänt bra, med dans och pizza. När jag gick av bussen hem så hade jag sån tur att pappa kom precis då så fick skjuts hem. Sen träning som var riktigt härlig, känner redan lite i låren! Och som grädde på moset så ramlade jag när jag gick ut bilen! :D


As long as you love me, we could be starving, we could be homeless, we could be broke

Kom hem från träningen för en stund sen. Gym på energi, stor fokus på cykel idag. Lär ju ha träningsvärk i lår och rumpa imorgon, gött!
Nu har jag käkat kvällsmat och ska strax dra mig ut till mitt lilla kryp in.
För er som vill veta så behöver jag verkligen raka mina ben. Meeeeen, det är ju faktiskt fortfarande kallt så det är okej att ha håriga ben... Eller?


SÅ JÄVLA GLAD

Om ni bara visste hur lycklig jag är just nu. Sitter i ett mini rum med en gammal säng där fjädringen känns igenom som om det inte var någon madrass alls. Men det gör mig ingenting!:D sitter och kollar på bring it on med nypoppade popcorn och bara chillar i MITT nya rum!!!!:D
För er som inte vet så tog jag det stora steget och flyttade hemifrån idag.. Bor nu 10m från huset i ett litet rum i garaget. Men det känns astufft att ha egen toa, dusch, kylskåp, frys, mikro och YTTERDÖRR! Detta (+ säng, bord och tre stolar) är dock allt som finns i mitt rum men vafan, det räcker ;)
Nu är jag trött, så ska käka upp mina popcorn och sen sova.


Sleeping in my car

Drar snart på träning. Är lite frusen om fingrarna... Har varit ute och mätt på mitt nya drömhus. Mumsmumsmums! Ska bara tjata lite till på mamma och pappa, de lär snart få ett utbrott på mig men det är det värt!
Aja, hejsålänge


NEW STUFF


FYLLECHAFFIS I BÄSTA BILEN

Underbara rul <3
Innan jag började köra på folk ikväll så var jag hos min vän Malin och kollade skräck. Tänk att vi gjorde det nästan varje vecka ett tag. Nu vettifan när det va senast? Tråkigt att det blir så men det var iaf trevligt och fruktansvärt gott. Käka smörgåstårta + svingod chokladtårta + annat flöt. Sen såg vi lite på bröderna fluff också..
Nu är klockan typ 03.30 och jag ska skriva på min idrottsinlämning. Känns som den kommer bli riktigt bra alltså..
Sen ska jag sova, imorgon är det träningsmatch mot skara!


DON'T FORGET THE MOON WHILE YOU'RE WATCHING THE STARS

Trevlig kväll med mysiga underbara tjejer från klassen! Haha, även om vi alla var redigt trötta blev det många skratt. Jag tycker om er, mycket.
Någon annan jag tycker om väldigt mycket är mitt hjärta. Saknar dig något sjuuukt, känns som evigheter sen sist.. Men det blir det snart ändring på ;*
Körde även hem Elin och Viking snäll som jag är. Nu ska jag sova, godnatt!