sleep tight my darlings

Har praktik imorgon, 9-18... dvs en HELDAG? Jobbigt, vet att alla har det typ så varje dag, man nu snyftar vi lite för mig tack. Sen blir det att åka direkt till träningen, kommer dock lite sent. Sen skulle jag, Eve och hennes bundis dratt ut men just nu verkar det inte som om det blir någon utgång imorgon, men vi får väl se vad som händer!
Sen en viktig sak som jag måste dela med mig till er..... Mina öron kliar! De har gjort det i flera veckor. Det är inte öronsnibben utan den där trekanten över. Himla jobbigt.
~längtar jävel efter tatuering~

SUMMERFEELINGS

Älskar att solen kikat fram de senaste dagarna! Blir ju riktigt varmt så länge man undviker skugga och vind. Känns som att våren är påväg iaf, förjävla gött!


ONLY KNOW YOU'VE BEEN HIGH WHEN YOU'RE FEELING LOW

Sjukt vad trött jag var igår kväll. Hehe, var nog inget trevligt sällskap till stackars Jens, men han fick iaf skjuts till bussen idag ;)
Idag ska jag fixa pass och gå till banken om jag orkar.. Sen är det träning som gäller ikväll!
Vann förövrigt träningsmatchen mot julafton igår med 3-2.


Feb. 24, 2013

Fruktansvärd träningsvärk i låren efter laserdomen. Haha, ser rätt rolig ut när jag ska kissa (a) Sen har jag ett litet gullig märke på min stackars haka.
Sitter just nu och dricker ur min älskade nappflaska. Nu ska jag packa, har träningsmatch om en stund.


It's not over, it's just the beginning

Haha, åh vilken underbar kväll! Sjukt vad jag kommer sakna detta lag. Så jävla mycket skratt under kvällen... Helt perfekt!
Kommer aldrig mer rida på Lovisas rygg, haha!
Sammanfattar med 10 ord; laserdome, nykter, toarulle, gangnam style, charader, nostalgi, dans, underbara tjejer.


Klockan är fyra, och det är dags att gå hem

När jag kom hem efter bowlingen så färgade jag ögonbrynen och ögonfransarna (eftersom jag inte hann det innan). Gick och la mig vid tjugo över två. 02.57 var klockan sista gången jag kollade. Somnade sköönt. 03.11 ringer Ella, då vill hon och broder ha skjuts hem. Så blev en vända till fram och tillbaka till Skövde. Och nu är jag inte trött? Men jag har massa jag måste hinna innan klockan 14 imorgon??? Hehe aja, godnatt allesammans :D
~oldpic~


TRODDE ALDIRG JAG SKULLE SÄGA DETTA

Jag hade faktiskt grymt kul ikväll, nykter?!?!?!
Första fyllechaffis-jobbet, check!
Grattis finaste Elin, och tack ni som var med under kvällen!
Jag var förövrigt den enda som hade kardborreband på mina bowlingskor, tja mini fot..


Pissed off

Fan vad sur/ledsen/besviken/arg jag är nu. På mig själv, ingen annan.
Har verkligen sett fram emot att partaja med laget en sista gång. Skulle bli så gryt kul! Tänk att liksom missa det sista vi gör tillsammans? Det är inte kul. Visst jag kan vara med nykter, men det är inte samma sak. Ni får tycka att jag är hur töntig som helst. Men om jag ska sitta där nykter kommer jag bara dra ner stämningen och sura.
Just nu har jag några tankar som jag gärna hade skrivit här men då hade några läst det och blivit fruktansvärt förbannade och tagit åt sig att det var till dom osv, men så är det inte! Jag är bara besviken på mig själv.
Ha ett bra liv. Pösshäj


HAHAHAHHAHAHAHAHAHAH

Hahah, mitt liv är extremt roligt nu för tiden! :D tänkte skriva om när jag ramlade på rumpa i bolounger skogen men nu hände något ännu roligare..
Jag skulle skjutsa hem Maja för hon skulle hämta sin nyckel till skåpet. Då skulle jag vända på en parkeringsplats, dock var den täckt av snö. Jag såg liksom att "kör jag in här så har jag kngen chans" Men smart aset Martina kör ändå. Så där stod vi sen, två fån och kollade på lilla rulen som var fast i snön.
Hehe men efter typ en timme kom vi loss (efter att ha skottat, lagt pinnar under hjulen och hämtat hjälp...) :D Hahaha men det va iaf skit kul!


Brumbrumbuss

Åh jag har så mycket jag vill skriva och berätta för er men jag orkar inte... Heheh, lat.
Måste bara berätta om. Bussresan hem idag. Gud det var så sjukt. Har ni varit med om stunder då ni verkligen inte vill skratta men det är helt omöjligt att sluta? Så var det för mig och Fanny. Shit asså, jag satt och lipade. Jag koncentrerade mig som fan för att inte skratta men så kände jag Fannys blick och då gick det bara inte. Och grejen är att det va inte ens en rolig grej? Fast jo...
Det började med att bussen "hoppade" upp och ner när vi åkte iväg och då skrattade vi lite för det va ju kul. Men sen hoppade den så varje gång bussen saktade ner... (Ska tillägga att jag var väldigt kissenödig också) sen när bussen väl var uppe i fart så lät det som ett jetplan. Alltså jättehögt! Vi kunde inte prata med varann och man hörde inte musiken i hörlurarna osv. Haha, det var iaf sjukt kul... Jag skrattar bara jag tänker på det...
Här är en bild som alltid gör mig glad, så jävla klockren!


Utvilad

Oj så skönt det var att få sova! Gick och la mig redan vid 20.20 och somnade faktiskt inom en timme! Så sjukt jävla gött! Nu ska jag strax dra till Töreboda och hämta mitt körkort och sen till Skövde för skola. Lovet är över. Det har gått fort men jag har hunnit med massor iaf.. Ha det bra mina kompanjoner.


Möbelcupen 2013

Första matchen 1-1 idag, sen vänta 2h och 20min till nästa där vi vann med 2-0! Det är sjukt att vi har vunnit 4/6 matcher, 1 lika och 1 förlust?! BRA JOBBAT TJEJER!
Väntar på att spela kvartsfinal. Hur det än går så har vi jobbat riktigt bra och det har varit sjukt kul att spela! :D


I'm just gonna live my life

Spelade möbelcupen idag. Riktigt roligt och gick faktiskt bra för oss! Nio poäng, etta i gruppen osv.. Men ska inte skryta för mkt eftersom vi ska dit imorgon igen. Detta är sista cupen med Moholm-Tidan. Kommer sakna detta lag, speciellt nu det sista.
Nu kommer nog Jens strax, sen drar vi vidare till Fanny!:D
Tjarååå


GRATULATIONER TILL FANNY ANN LOVISA JAKOBSSON

Grattis underbara vän, äntligen 18! Den efterlängtade dagen är här nu. Sjukt att vi är så gamla.. Iaf, grattis vännen!! Hoppas dagen blir perfekt! PUUSS

ÄNTILGEN KLAR!

Alla dessa kläder... Fick ett ryck förut och började rensa min garderob. Det är seriöst psykiskt jobbigt för mig att slänga kläder. Även om de är gammla, fula, slitna, sönder osv så har jag liksom inpräntade minnen i kläderna. Typ glädjen när man köpte sin favvotröja. Eller när man köper en riktigt billig tröja och är såå nöjd fast sen använder man den aldrig?
Så nu har jag iaf resnat bort 4 fulla påsar med kläder, hälften gav jag till min söta granne! Andra hälften ligger i containern. Det är sjukt gött att ha rensat bort så mycket. Fast känns lite tomt...

I have been crazy for you all this time

Var och solade lite grann förut med Fanny! Så nu är jag riktigt jävla brun.. typ.
Sitter och kollar på LOL med mamma nu. Riktigt mysig film! Vi käkar chokladdoppad frukt för er som vill veta.. Förbannat gott!

ULLARED IS THE SHIT

Helvete vad vuxen jag är! Jag har nu, alladeles ensam, utan hjälp, bokat två stugor i Ullared! Jag och tidanbrudarna ska dra dit och mysa järnet! I stugor utan avlopp och vatten.......
Heheh, men det lär bli kul!

NOW PUT YOUR HAND UP

Fick en klocka av mamma och papap igår! Simpel men fin, dock lite stor... Klippte far min igår också, lilla gubben gillar inte vattensprutarn :*
Nu funderara jag på att åka till farmor och farfar och klippa de + färga farmor. Älskar att åka till de, för de blir så glada! Men ibland är det lite svårt att ta si därifrån bara..
Ikväll blir det chokladdroppad frukt med mamma! Ingen träning, chill.
SEN KAN JAG HÄLSA ER ALLA ATT DET ÄR UNDERBART ATT HA KÖRKORT!
Så ni som ska ta, kämpa på bara! Det är så befriande!
super dålig bild, men blogg.se cpar så får bli så när man är lat.

THE CLOCK IS TICKING

Stör mig på att min väckarklocka (som aldrig används då man har mobil nu för tiden) tickar högt!!! Och den låter inte ens "tick tack" utan bara "tick tick". Miffade väckarklocka.
På tal om tid, sjukt hur fort det går?! Bara 125 dagar kvar! Måste snart börja packa!:D


Åh vilken underbar dag det är!

En riktigt kanon dag! Känns som jag gjort massor, fast ändå inte.. Har iaf fikat 3 gånger (a) spenderade lite tid med 2 underbara flickor. Klippte lille Fredrik, spelade träningsmatch i snön( som förövrigt va den sämsta av mig på år, men kan ju skylla på att jag inte är van i det laget än) det va kul iaf!
Imorgon ska jag träffa 2 andra saknade babes, wiiiie!
Sen hände det lite annat men det orkar jag inte skriva om nu, tar det imorgon!:D
Underställ is the shit


cry a river, build a bridge, get over it


Tänk att jag bara vuxit ca 1m sen jag föddes...?

RÖTT ÄR INTE MIN TRÄNINGSFÄRG

Min vänster fot pulserar, obehagligt som fan. Gör faktiskt ganska ont också, kleeen. Men men, imorgon är det träningsmatch som gäller! Innan det ska jag klippa herr Fredrik. Tidig uppgång äre som gäller med. Nu ska Martina äta kvällsmat, gott.

Klockan är nu 12 och vi avsluat våra sändningar

Gosh vad jag saknar sommaren.. Jag sitter och plågar mig själv med att kolla på bilder från förra året. Visserligen var inte vädret på topp just när vi var i Tiveden, men seriöst? Kolla hur glada vi är! Haha, åh vad vi skrattade där! Vi var vekligen sämst på att ta hopp- och pyramidbilder. Kärlek till er, puuuuuuss!

NÅGOT ROLIGT

Hahah, det är jätte många som frågar mig om jag inte skäms för hur jag är/ser ut/beter mig när jag gör fula grimaser, sjunger falsk öppet på stan och alla kollar, lägger upp dubbelhakor-bilder osv. Det är minst 10 pers som frågat det, helt seriösa. Då är det sånna som jag inte känner så jätte bra men ändå pratar med ibland. 
Haha, iaf... varför skulle jag skämmas för det? ;) Jag menar, alla jag känner vet ju att inte ser ut sån. Jag tycker det är skit kul att vara ful, och jag älskar att göra bort mig inför andra (på rätt sätt). Älskar att omedvetet få andra att skatta, dock kan jag känna mig skapligt korkad vissa gånger. Som idag på träningen när jag skulle skuva fram en plint och drog som fan, hade glömt ställa upp den på hjul -.- Sen körde jag över min tå... Men sånt är ju bara roligt! :D
Haha, så svaret till er som tror jag skäms för att göra korkade saker eller ser ful ut är nej. För helt ärligt vet jag att jag inte har sånna här dubbelhakor i vanliga fall ;)
Förövrigt så fägar jag håret nu.....

FIT FOR FIGHT

Länge sen jag var på gymmet i götlunda, har varit så mkt annat. Men idag drog jag och Fanny dit! Tog det rätt lungt, ska åka till nästa träing om en kvart typ. Det är gött att träna nästintill varjedag, bara att det tar sån jävla tid.. Men men,  nu ska jag byta om. Hejdååå

FUCK YOU THUNDER, YOU CAN SUCK MY DICK

Tidig uppgång idag, för Jens skulle träna:)
Har varit på miljöstation och slängt bröte, varit hos farmor&farfar och käkat glass, klippt Fanny, kollat på Ted med familjen, klippt Eva-Lena och avslutat denna långa dagen med att Fäger familjen kom! Himla trevliga människor, och världens sötaste hund!!!


BLODET RUSAR I MIG, SÅ FORT JAG ÄR NÄRA DIG

Ikväll får jag äntligen träffa min finfina pojke!!!<3 åhhhh, gose!
Sitter på körskolan nu. Själv. Vill kissa. Men vågar inte, ifall jag blir inlåst.
Ha en bra dag allesammans :D


RUN FORREST, RUN!

Måste säga att jag känner mig grymt sexig med min ryggsäck!
Jag är INTE taggad på att springa i detta kalla vinterland vi lever i. Och jag MÅSTE kissa. Kommer urinet frysa till is om jag kissar ute?
Anyway, har massa klippningar till helgen! Det är skoj!:D


CHILLA FÖFAN

Herrejesus, vilken stressig dag detta kommer bli. Har varit på körlektion i Skövde nu på morgonen. Nu åker jag hem, sen ska jag till Töreboda för praktik. TACK UNDETBARA ÄLSKADE FARFAR FÖR ATT DU VILL SKJUTSA MIG<3 Kommer sluta ca 45 min tidigare för att hinna till min buss som ska ta mig till ulvängen, där jag ska gå av för att sedan springa cirkus 3km (?) för att hinna till min träning.
Jag har verkligen lagt upp min dag efter träningen. Jag har liksom löpartightsen, fotbollsstrumporna och sportbhn på redan. Sen har jag en RYGGSÄCK (för att underlätta när jag springer), där jag lagt i så lite som möjligt för att det inte ska bli tungt. Har även med reflexväst, pluspoäng!
Någon som brydde sig? Haha, klart ni gjorde!


SEAFOOD DIET

Hemma från en mycket stressig dag. Imorgon blir ännu värre. Nu ska Martina kissa. Sedan äta godis och dricka Redbull. Hejjjdå


sometimes i just can´t shut the hell up

Ikväll ska jag somna tidigt och jag skasova länge.Laddar ner senaste avsnittet av pll nu, please hurry! 
Fin bild jag vet, är desvärre fortfarande inte sugen på godis...

I HATE THAT I LET YOU DOWN

Detta är en väldigt typisk Martina grej.
Går från skolan till bussen. Det börjar regnsnöa. Martina går in på netto för att inte bli blöt. Sen kan hon inte med att gå ut utan att köpa något för då känns det som att alla tror att jag är en snattare. Så "tvingas" köpa godis, som jag nu fått släpa på i några timmar. Men är så osugen på godis så det är sjukt...

Höll förövrigt på att somna flera gånger i skolan idag. Tillochmed under idrotten, och det tycker jag ändå är roligt och intressant!


SÖMNBRIST

Ska strax dra till skolan. Kroppen är pigg men hjärnan häger inte riktigt med. Vet inte när jag sov mer än fem timmar på en natt senast. Jag hiiiiinner inte :((((((( Vill bara pausa tiden!
Förutom sömnen är livet frid och fröjd! Älskar mina gosiga vänner till tusen!!!! gosigosi
mina fina bröder

AAAAJ, MIN RÖV ÄR BLÅ

Herrejävlar vad ont jag har i rumpa-rygg, världens blåmärke. Snyggt!
Sen har jag lite små blåmärken överallt, tyder på en lyckad kväll enligt mig!
När jag vaknade imorse mådde jag skit bra! Tänkte "fan va nice att jag inte blev bakis!". Hehe, det fick jag käka upp sen. Mitt stackars huvud värker, och allt luktar sprit. Men det var det värt!!
Träningen behöver vi inte ens ta upp, heheh..


18 års festen

Jag tycker nästan inte man har fyllt 18 innan man har firat det... Haha, jag hade iaf grymt kul igår! Tack alla som kom, verkligen jättetrevligt!!
Snodde bilderna längst ner från fina Lilly!


Dagens goda gärningar

Får la börja med att berömma mig själv för att hjälpt en halvutländs kvinna med en tung skäpväska upp på bussen och sedan gett henne hennes busskort som hon tappade. Hon blev så glad! Att en sån liten grej kan göra någon så glad?
Sen ett STORT TACK till den snälla busschauffören som släppte av mig precis vid min väg ist för vid busshållsplatsen! Är visserligen bara 400m kortare, men det gör så mkt ändå! :D
Kvällen hat varit kul, lite stelt eftersom det va massa småfolk (ohh, tufft att säga så när man är 18!). Skönt att va hemma redan, men hade vart sköj med efterfest!


PARTY ALL WEEKEND

En riktig party helg, länge sen sist! Kom på att jag inte har partajat loss på en månad?!?!
Men ikväll drar jag till söta Ellen som fyller 17, och imorgon firas jag! :D
Har varit hemma från skolan idag. Riktigt badass är jag. Men behövde verkligen det.
Sen åkte jag till min plutt, och nu sitter jag hos Malin. Väntar på att hon ska komma hem från jobbet så vi kan dra vidare. HA EN BRA KVÄLL FÖR SKRÅEN.


CHEERS TO THE FREAKING WEEKEND

Åhh vad jag bara vill åka nu. Hatar att sitta iordninggjord och bara vänta. Så känner man hur sminket kladdar redan innan man kommit till festen. Aja, måste chilla rätt lung idag ändå, eftersom jag inte vill vara bakis imorgon!
Här är Martinas partytaggande (ensam).

Här är Martina efter gymmet.Aa, rätt biff.