SUMMERTIME

Saknar sommarvärmen. Åhhh, snälla ge mig!!!
 

IT´S OKEY TO NOT BE OKEY

YAAAY, MITT LÖSHÅR HAR KOMMIT! Och färgen stämmer ganska bra så skippar nog att tona det. Ska bara orka klippa det, får se när detta blir av. Har varit äckligt jävla trött idag. Trodde helt seriöst att jag skulle somna under träningen, sepciellt när vi började cykla. Men skönt att ha tränat iaf! Jag är fortfarande svintrött, men inte alls sugen på att sova.Tur att jag såg att ett nytt avsnitt av PLL kommit ut! LIVER ÄR HELT AWESOME.
 

Ånnaboda dag 2

Imorgon åker vi hem. Har varit jätte osocial mot resterande av världen (utanför Ånnaboda), förlåt för det. Men det har varit så kul hela tiden!
Hela klassen var samlade och körde charader i en stuga, mysigt! Jag Lilly och Jessica har legat och tjötat fram tills nu om verkligen allt möjligt! Theresia sötnosen somnade efter ett tag ;*
Nu ska vi sova, är dock verkligen inte trött än.. Men godnatt! :D


Den stora dagen, 18 år

Var grymt skeptisk till att fira min 18-årsdag nykter... Men min underbara klass är ju för bäst! Blev överraskad i min (och jessicas, lillys och theresias) mysiga stuga! Med fina kladdkakor och paket. Åhh, jag är så lyckligt lottad att få hamnat i denna klass!<3 STORT TACK TJEJER!
Sen blev det även bastu och snöbadning men några härliga brudar!
Första dagen här i Ånnaboda har iaf varit kanon!


18, yaaaaay.

Tänk att jag fyller 18 om några timmar.. De flesta brukar vara helt kanon vid den här tiden. Men inte Martina inte. Hon sitter i sin säng, ensam. Har bara druckit en stackars liiiten likör. That´s it. Kanske är så att jag vuxit upp och inte behöver spriten längre. Hahah, jo tjena...
 

Åkte till lotten som gjorde mina naglar fina, tackar så mycket!
Måste packa klart allt tills imorgon, har packat om 3 gånger för att få plats med allt. Nu har jag typ inget med mig känna det som :(


Can't wait for summer


Jobbar bruden

Slipat källar golvet idag, redig tjej. Tog en lång dusch och ett långt bad efter. Har börjat packa till Ånnaboda också. Kommer vara jättejobbigt att släpa på allt till skolan, men det är det värt!
Ska strax städa mina rum.... Om jag orkar....


Fredag 25:e januari

Har varit en riktigt bra fredag! Hade egen hårvård i skolan. Färgade först Majas ombré och sen slängde även hon i färg i mitt huvud. Vill bara ha mitt löshår nu!:(
Sen slutade vi kvart i 12 ist för 16, illgött! Och det bästa på hela dagen var att jag fick tillbringa resten av den med världens mest underbara människa! Åh, gose du är så perfekt!<3

 

Far jag kan inte få upp min kokosnöt

(undra varför jag har den rubriken, nyfiiiiken?)
Brukar ni kolla på filmer som alla säger är dålig, bara för att kunna ha en egen åsikt om den? Så gör jag ganska ofta. Men tänk vilken slöseri med tid?! Jag hade ju lika gärna kunnat se något bra nu.. Sitter iaf och tvingar mig igenom Mean girls 2 nu. Har kommit 37min in i filmen, segt.
Det tjuter förövrigt i mitt öra, har gjort det hela dagen. Jätte jobbigt faktiskt. Men sluta gnäll nu, träningen var kul och imorgon är det fredag!
Ha det bra allesammans! pok


Pizzeria i Töreboda

Praktiken är slut för idag! Var riktigt roligt idag faktiskt. Gjorde vävda slingor och färgade resterande hår på min handledare! Nu ska jag belöna mig själv med en stor fet pizza, så jävla nice!
Sen är det träning ikväll också. Livet är på topp, sakar bara min lilla plutt<3


idag har Martina funnits utanför mammas mage i 6 569 dagar

Hemma från träningen. Innan vi skulle åka slängde jag på lite ögonbryn- och ögonfransfärg, lite skillnad men hann inte sitta hela tiden ut... Imorgon är det praktik som gäller, lär ju glömma av det och hoppa på fel buss.. Nu ska jag dra på någon film.
Bjuder på vacker bild!

LONG HAIR

Efter skolan idag kollade jag på en skräckis och somnade lite i soffan. Sen var jag en trevlig vän och åkte och hälsa på stackars lilla Fanny! Där var det mysigt med hela familjen samlad! :)
Nu ska jag kolla på det senaste avsnittet PLL som jag börjat kolla på 4 gånger men alltid blivit avbruten.
Ha det bra allihopa! Saknar mitt långa hår lite förövrigt.




Den här sista bilden är liksom mitt riktiga hår.. Buhu
 
 

Got a secret, can you keep it?

Det känns som om min hals har frusit till is efter denna träningen. + att huvudet är halvfruset. Dumma kalla hall. Men nu kanske jag blir sjuk! :D vi får väl se!
Kollar just nu på underbara PLL, det är så grymt! Och blir bara bättre hela tiden!


you gotta get up after you've fallen

Har körlektion om cirkus en timme. Fryser. Vill bara hem till min varma säng igen!
Tog varmchoklad till frukost, gott.


MARTINA MED DET GRYMMA LOKALSINNET

Åkte ju som sagt tåg själv idag. Allt gick jättebra tills det att jag ensam skulle hitta till träninghallen i Töreboda. Följde min GPS på mobilen, och smart som jag är kollade jag inte om adressen va korrekt eller vad vägarna jag gick på hette. Utan jag bara traskade på. I typ 20min (skulle vart framme på 10). Jag stannade och kollade upp och insåg att jag var mitt på en kyrkogård?! Fyyyy.
Kom iaf fram tillslut, efter att fått vägledning via telefon..
Nu ska jag sova med inpackning, fint.
Sötnos på bild!<3


I KNEW YOU WERE TROUBLE WHEN YOU WALKED IN

I'm back in my mjukisbyxor! Förr använde jag typ bara mjukisbyxor och leggins, härliga tider<3
Idag ska jag dra till min underbaraste, sen kolla på hans match och sen åka tåg (ENSAM!!!!!) till Töreboda där jag har fotbollsträning. Jag har nog faktiskt aldrig åkt tåg sjön förut? Aja!
Och ja, jag gillar att ha mjukisarna uppe vid naveln, i think thats very sexy.


EAT HEALTHY AND WORKOUT

Nyttig brud idag. Käkade precis en svingod middag! Gick även lite mer än 2km förut i bara tjocktröja och trekvars-löparbyxor, helvete va kallt. Men frisk luft är ju bra!
Till kvällen väntar en välförtjänt Redbull.


If you want something, stop talking about it and make some change

Käkade en rejäl frukost idag med massa frukt och annat gött! Sen blev det gymmet i nästan 2h med Elin, Emelie och Fanny. Bra jobbat idag tjejer! Sen hjälpa Fanny med lite make inför dopet. Verkar inte bli ngn Jens idag, ska till farmor&farfar sen. Men hoppas på att få träffa den söte pojken imorgon ist!


I'm not a girl, not yet a woman

Kollar på svampbob fyrkant, shit vad dåliga de engelska rösterna är? Åh..:( Men de är söta iaf!
Hehe, får passa på att kolla på barnfilmer innan jag blir vuxen om 10 dagar!


Don't forget to breathe once in awhile

Hemma efter en kväll med brudarna! Känns som vi firade 250 dagars nyss, och nu är det bara 150 kvar?! Det får fort nu!
Såhär mycket flöt har jag inte käkat på jätte länge, svingött. Imorgon äre gym, sminka Fanny och sen Jens som gäller! Mycket denna helgen men det blir nog bra.
Jag i min fina påse!


SMILE LIKE YOU MEAN IT

Sitter i soffan med min fina platshätta på huvudet. NU ÄR DET HELG. Så jävla gött! Gjorde en hollywoodfön, en herrvåg och en permanent i skolan idag, blev faktiskt bra alltihop!
Ikväll ska vi fira 150-dagars! Med god mat osånt, träävligt.
Kanske bakar något gött och..


JUST BECAUSE IT BURNS, IT DOESN'T MEAN YOU'RE GONNA DIE

Att en dag i skolan från 8-17 kan vara så kul? Har typ skrattat hela dagen, förutom sista timman då jag va så trätt att jag höll på att somna.
Hade håltimma på 2 eller 3h tror jag, då käka vi pizza och tjöta massa skit, den elaka sidan kom upp av oss lite ;)
Sen lekte jag med Johannas kamera, hon har en sjukt snygg profil alltså!
Kom hem vid 18 och hade 10 min på mig att byta om och dra till träningen, som också var kul!
Gjorde en svart-blå ombré idag, bilden stämmer inte riktigt med verkligheten men aja!


benim kaburga kaşınıyor

Känner mig nöjd med min prestation av letandet efter den försvunna NO-boken (tog max 2min). Kom ut från duschen nyss. Var och tränade på Energi, eller aa provade på lite.. Kollade fett- och muskelmassa, rätt tufft. Nu ska jag dra på lite film sen sova!

DU KAN GÖRA VAD DU VILL FÖR DU BETYDER INGENTING

 

Hellooo plae.

Slutade 12.40 ist för 14.05, skapligt gött. Sen drog jag med hem Jens och vi har typ slappat hela dagen, mysig kille det där!
Inget blek?;)


I JUST WANNA LAY IN MY BED

~mina ögon svider, fruktansvärd natt/dag~

Imorgon blir en jobbig dag. Jobbigast av allt är att den egentligen är min slappaste dag.. Har sovmorgon till 10.20 men måste dra till Töreboda innan så får gå upp vid 6 iaf. Slutar vid 14.05 stressa till bussen för att hinna till min fina Jens och spendera några timmar med han sen hem och träna. Min fot är förövrigt värre igen, så kollade bara på träningen idag.
Nu: gosa ner mig i sängen med film mysss
Seriöst, kolla skillnaden på mina ögonbryn?! Och jag har inte använt ngt växtserum grej..


Missing the person who makes my heart beat

Jag och Fanny körde lite boxnings övningar på gymmet igår. Jag har typ träningsvärk i handen, är det ens möjligt?
Idag var det cup och det gick la sådär. En förlust, en lika och en vinst.
Ska bli gött att bara chilla nu. Kanske ta en kopp varm choklad eller ngt.

Aningen sugen på att lämna detta kalla land och dra till Turkey, längtar ihjäl mig.


Lördagskväll


I got a demon in my closet

Ni som känner mig vet att jag har en fobi för speglar. Inte själva spegeln, men allt som speglar sig. Sen vi ni också att jag är livrädd för ögon. Och de som känner mig mycket väl vet att jag alltid sover på vänster sida (gärna med knäna uppe vid hakan). Nu till saken, jag har börjat sova i broder Markus rum (skönare säng) och han har en fucking garderob med en spegel. Och självklart är den precis rätt ställd så när jag ligger i min sovposition ser jag mina ögon i spegeln! Det känns som att det är en demon i spegeln som kollar på mig hela tiden. För varje gång jag kollar in i spegeln så kollar den på mig, läskigt....
Hatar ögon.


Minnen med mina vänner

Haha hittade två gamla bilder. sjukt vad minnen som dyker upp av bara en bild?
(Bilderna kan komma i fel ordning)
Bild 1.
När Elin och Fanny hängde med mig hem och vi glodde på en hel säsong av solsidan som jag hade inspelat på tvn. Vi käkade mos och fiskpinnar, och bäst av allt, mos&pommes kryddan<3
Bild 2.
Haha, innan jag Malin och Elin drog och firade Eve så klädde vi ut oss och spelade in en film/musikvideo (va hände med den??). Vi övade in en "dans" och drog vidare till eve med en bergsprängare på axeln och spelade upp "segertåget" och började vår dans. Härliga tider!


TAKE MY HAND AND I´LL SHOW YOU THE WILD SIDE

Åhh, jag märkte nu att jag har tränat varje dag från den 3e, vilket INTE är bra! Buhu, tosse mig. Får se om jag skippar friskis och svettisen imorgon, har verkligen inte tid till det!
Måste skriva klart den förbannade NO:n, och göra massa körkorts teori (knappt börjat känns det som) och städa rummet eftersom Johanna, Theresia och Maja kommer på filmkväll på torsdag och då äre supa skallen av sig som gäller.
Det är mycket som händer just nu, men jag gillart! :D och för den som inte vet, om 20 dagar är Martina inget barn längre...
Hahah, herregud.. tänk att det är jag för 2.5 år sen? Inget fjortis, nääääärå
 

Snart blir det mat, gott

Snart har denna dagen också gått. Har klipp tre pers och betalat första resan! woop woop. Senare kommer Evelina förbi ock plockar upp mig för provträning i Ulvåker. Min fot kommer gå av..


YAAAAY BIGFOOT

Wihoo! Igår var jag typ sur för att jag inte fått något blåmärke eller någon bula på min fot. Men när jag vakna imorse så fanns den där <3 så nu är jag mega glad :D


Jag och min sönderknäckta handled säger godnatt

Hej. Ville bara berätta för er alla att jag tror att jag har stukat min fot. Men hård som jag är så bryr jag mig inte ett skit (hehe, nä skryter och gnäller om det så fort jag får chansen). Sen påpekade Jens att min hand såg äcklig ut när jag böjde den framåt så nu kan jag inte sluta tänka på det -.-


Its the final countdown

Helgen har det varit massa träning, skönt att komma igång på riktigt igen! Jens var även här från igår till idag, mysig men eftersom Martina är rätt seg efter cupen så dega vi mest i soffan framför tv. Fia med knuff är förövrigt ett spel som jag hat-älskar.
Klippte även Emma idag, och imorgon ska jag klippa Malin och kanske Ampa! Nu ska jag kolla klart på ghost whistperer och sen förhoppningsvis somna tidigt ikväll!


All or nothing

Igår var jag på cup i Töreboda, ska dit idag och kolla när Evelina spelar. Om mindre än 2 timmar börjar jag springa ner mot gymmet och ska svettas där ett tag, gött! Tänkte förbereda mig mentalt med Biggest Loser som börjar om 5 min, heheh
Ha det bra! :D


Rubriken säger allt

Cup sol gäller idag! Fattar dock inte varför den är på kvällen? Klippte Edvin förut, söt liten pojk det där. Du har uppfostrat han bra Lina ;)
Ska käka strax och sedan packa, ha de gött!


The best things comes in theree

Var på gymmet imorse med Fanny.. "If you still look pretty after a workout, you didnt train hard enough"
Jag åkte förövrigt min gas-scouter dit, så sjukt snygg!
Mina goda vänner drog nyss härifrån också, myskväll med Fanny och Elin. Som förr i tiden! :)


Welcome home

Hehe, min iPhone is back. Rätt glad att jag inte reagerade som på bilden.. Tänk om jag hade anklagat någon stackare? Iofs, så kan man väl säga att jag anklagade alla lite. Men tänk om jag age skällt ut någon och sen bah ojdå.. ;) aja skönt att den är tillbaka, har dock legat ute i snön fram tills idag så den lär ju inte klara sig länge till..


NYÅRS HYSTERIKEN

Samma sak varje år. Alla ska ta tag i sina liv och börja träna och äta nyttig. Jag tycker det är skit bra att alla börjar träna! Jag ska inte träna 7 dagar i veckan och bara äta sallad. Jag ska fortsätta som jag gör nu, dock kanske aningen mindre godis och sprit. Har man för höga krav tror jag man bara blir besviken och ger upp. Men ett stort lycka till alla ni som ska (inte vill utan ska) göra stora förändringar i år! :D


NYTT ÅR NYA MÖJLIGHETER

Året som gått har mesta dels varit grymt! Och varje år tänker jag "hur ska nästa år kunna slå det som varit?". Men tänker man på vad som väntar; 18 år, körkort, två turkietresor med de allra bästa vännerna jag har... I mean come on? 2013 kommer äga röv!