John, please... Let men sleep

Snälla söta John Blund, kom hit! Måste få sova.. Psykar ju ur snart! Igår natt sov jag 1.5 timmar och natten innan det typ max 3? Verkar bli något liknande i natt också.. Men han inte ont i huvudet längre så det är ju alltid något positivt:D Det som köptes, mycket va?;)


i´m fucking sick, feel sorry for meee

Bläääh. Sjukling. Eller något i den stilen. 
 
Var inte i Göteborg alls länge, men fick iaf träffa mina tjejer innan jag drar imorgon! Blev två linnen också!
Usch, åker imorgon och har inte ens börjat packa.. Inte ens skrivit packlista än.. Men är ju sjuk så ligger nog bara och tycker synd om mig själv i natt ist för att göra något vettigt. 
Och Philip kommer imorgon vid 7 (!!!) så ingen sovmorgon imorn heller.. Fast det kanske är bra så jag hinner packa.

Haha fick anstränga mig för att öppna ögonen så mycket, så nu har jag onot i huvudet med. Härligt! Hoppas det går över tills imorgon!

Göteborg

Vad gör vi? Nu köööör vi! Hehe, andra gången jag lämnar philip ensam hemma tidigt på morgonen, börjat kännas lite taskigt faktiskt:p Men han kanske sover hos mig ikväll igen, sen är det ju 5 dagar i Tiveden som gäller också!:) myyyys! Sitter just nu på bussen iaf, och självklart glömde jag mins fucking hörlurar.


Hell yeah, life is fine

Har precis kommit ur duschen och dratt på mig smink. Min gosiga Philip ligger kvar där uppe, ska väl gå upp till han snart. Sen vid nio åker jag med bussen för att träffa mina små bäbisar, då drar vi till gbg för shopping! Har präntat in i skallen att inte köpa ngt men lite blir det nog iaf om jag känner mig rätt..


friendzone

Idag har jag varit duktig och övningskört! Det var ett tag sen sist.. Körde till och med inne i staden, cooling. Sen har jag även klippt brors flickväns bror, det blev bra tycker jag:)
Och nu har jag äntligen tahit tag i att spara pengar! Ska spara minst 400:- i månaden har jag bestämt nu.. och jag SKA hålla det!
min fina lilla "spar-låda"

Food it good

Hehe se precis käkat, men ska nog äta nu igen tror jag..... Oj tjockis! Slängde ihop en liten uppsättning förut också, lite slarvigt men aja


big girls takes care of themselves

i know you think i´m strong, cause i can keep my secret for myself
but sometimes i just wish i was brave enough to tell you.

i really need a wish right now

åhhhh, inte på gladhumör nu..
Ska snart ner och köra ett träningspass, svettas som fan tänkte jag. Fast först ska jag måla naglarna. Okej, intressant.
 

lanthöjden

Johannas bilder

Mobilnördar?

cp barn<3


lite frusen efter första doppet

<3

sweety!

målar magruter

min lilla solstråle!

likadana piercingar, tufft

jag låg så skönt här...... tills ngn hällde hallonsoda i mina ögon...... heheheheh

vadå tjock? jag gillar marshmallows, okej?!

så söt i din mössa maja!

set ut som en sumobrottare breve johanna men vafan det bjuder jag på! ;)

avslutar med den snyggaste bilden, bara underbara johanna som fattas också :(

Falköpings crousingen

Va ju som sagt på  Falköpings crousingen igår. Det var rooligt. Förade hos Kjelléna först sen lite till hos Emelies mormor, mysig kvinna det där!
Sen ströga vi runt lite ute på staden.. Träffade Thessan också! Hehe, hennes mammas ex bror var ju förjävla skön asså! Haha, lyckad kväll iaf!
Nu drar jag nog på LOL igen, har inte sett klart den än så....
(Alla bilder är tagna från Malin, utom den sista som är från Thessan!)

I´m sexy and I know it

it´s getting hot in here girl

Heej, vet ni vad?! Jag har precis kissat :) och snart drar vi till RYD, tihihihi nigga. OJ RASIST.

fittfläsk

Blev inte som planerat.. Pappa ville prata med oss alla barn innan han drar till rättvik imorgon så blir ingen Philip idag:( BAJS. och det regnar något ytterligt utanför!
aja, blir nog bra sen ikväll! PUSS PÅ ER!

I DONT CARE FOR TRAFFIC LIGHTS

Hellu babes!
Idag är det lördag, vilket betyder SUPA. Heheh, skoja. Busig tjej idag........ Men lite dricka ska la ner iaf, MOHAHAHAHAHA, kul Martina. Väx upp för fan.
Jaja, efter ett långt velande fram&tillbaka så drar jag med på falköpings crousingen iaf! Åker med Malin, Emelie, Fanny, Kjelléna och Ida tror jag? Sen hoppas jag på att se/träffa Thessen där ocksåå! :D
Nu ska jag packa och lite sånt tills ikväll sen drar jag till Philip i några timmar, mysigt!
söta voven.

gratulationer till malin

Då drar man till Malin om cirkus en timme och firar henne lite!


söta egobilder


it still breaks my heart

Snart tre år sen du lämnade oss. Det är helt sjukt.Tänker på den gången du och din pappa var här. Och självklart bussen.. "om tre år kommer du bli riktigt snygg", "och vad menar du med det? Att jag är ful nu?" haha, tack för den Albin!
Saknar Albin-leendet, Ett leende som ingen annan har.

usa flaggan

Hejsan! Härlig morgon, vakna upp med sötnosen brevid mig och solen sken, kan det bli bättre?
Har precis skjutsat hem honom och nu sitter jag här och målar naglarna.. Som förövrigt blir skit xd
Hehe, ha en bra dag!

Godnatt sötnosar!

Yaaay, philip sover här inatt! Trodde han inte kunde det för han ska jobba imorgon så jag är glad :) och varm efter solen.. Sitter just nu nyduschad i soffan med älskling och pappa, båda snarkar lite smått.. Så söta så! Ska väl snart försöka få med philip upp så han får sova:)

https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-1/3576020/images/2012/pic_5011bdede087c320b0000018.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-1/3576020/images/2012/pic_5011bdede087c320b0000018.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-1/3576020/images/2012/pic_5011be03e087c310b30000d5.jpg" class="image">


Godnatt sötnosar!

Yaaay, philip sover här inatt! Trodde han inte kunde det för han ska jobba imorgon så jag är glad :) och varm efter solen.. Sitter just nu nyduschad i soffan med älskling och pappa, båda snarkar lite smått.. Så söta så! Ska väl snart försöka få med philip upp så han får sova:)

https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-1/3576020/images/2012/pic_5011bdede087c320b0000018.jpg" class="image">


Godnatt sötnosar!

Yaaay, philip sover här inatt! Trodde han inte kunde det för han ska jobba imorgon så jag är glad :) och varm efter solen.. Sitter just nu nyduschad i soffan med älskling och pappa, båda snarkar lite smått.. Så söta så! Ska väl snart försöka få med philip upp så han får sova:)


bildbomd, kusten


hihi söta


min söte pappa!

ute på upptäcktsfärd i lysekil (fast redan varit här men..)

glad tjej!

mm, gott!

HAHA, philip knuffa mig.. vig jag är?!

fint vatten
korkad tjej?
min söte pojk!

massa folk som badade i smögen!
trötta av solens sken

segelbåt (för den som inte ser det)

hehe söt tröja jag köpte i ramsvik...

trötta?

nya skor


Kusten imorgon!

Blää imorgon blir det tidig uppgång och åka långt och länge i bil.. Men men, ska någonstans till kusten, inte bestämt vart än men det blir nog bra! Då får jag en heldag med älsklingen innan Tiveden också, trevligt värre!

Vallersjön

Blev bad med Elin och Malin sen tillslut! En intressant resa med cpig (men cool) moppe, gubb-rumpa, mamma-bröst, juice i fejan, låång bad och självklart flöt..


Working nine to five

Ojojoj va duktig jag varit idag! Slitit som ett djur i solen! Ne det ha väl att ta i men har iaf jobbat lite.. Ska ut och jobba lite till sen kanske set blir bad med malin:) ren och fin blir man när man jobbar!


Idag är det onsdag och för mig betyder det jobb. Ska bara få upp "the boss" ur sängen! Imorgon kanske det blir kusten med philip och mina päron men vi får se:) Have a nice day!


Min älskade gas-scooter, välkommen tillbaka!

Dagarna i lanthöjden har varit supermysiga. Har så sjukt kul med er! 
De coola och orädda (jag och Johanna) nakenbadade 00.01, med några i båtar som spanade in våra extremt snygga rumpor! Ohlalalalaaa
När vi åkte hem stannade de hos mig ett tag eftersom de mobilnördar som lever på 2000-talet inte klara sig utan sin mobil, så då fick de laddas hos mig ett tag! Sen käka jag, Thessan och Maja på världens näst bästa resturang (Jensens is the best) Tidans Pizzeria. Yummie!
Nu sitter jag hemma och glor på pretty little liars igen, hej nörd!
 
Fick även en återträff med min älskade gas-scoter!

HELL YEAH, WE´RE GONNA ROCK LANTHÖJDEN

Om bara vädergudarna kunde vara lite snällare.. :(
Men lite dåligt väder stoppar inte oss, nu köööööör vi!

wierdooooo

Nice! Det gick fortfare än förväntat att få träffa mina brudar! Senare idag drar vi ner till lanthöjden på moppar med massa packning, sover där och hare allmännt gött! Illgött

THOSE MEMORIES I HAVE, WILL I NEVER FORGET

It´s sad to say goodbye, but I guess thats the only right thing to do.
Couse all those things you´ve done to me, I would never do to you.
You were allmost everything I had before, now I have so much more.

EVEN A ANGEL CAN PLAY LIKA A DEVIL

Sitter och har det allmännt gött! Kollat på pretty little liars eftersom utorrent fungerar nu igen! Livet flyter på och det känns som det bara blir bättre hela tiden! Däremot vill jag träffa mina tjejer snart igen, får nog skicka iväg ett sms till de sen.. SAKNAR ER.
Sen börjar skolan om en månad, sjuuuukt. Buhu. Men klassen äger så det är rätt chill. 
 

Solen skiner i Bällerfors

Värkar bli en relativt fin dag idag med! Va och bada med philip i lanthöjden igår. VI GICK (typ 2.5 mil).... Aja duktiga va vi iaf;) Sen såg vi Hamilton med hans päron, helt okej film. Han är så söt min pojk!!<3


JAG ÄTER, MEN JAG SVÄLTER ÄNDÅ

Hahah shit.. Kollade en sak på youtube nyss, och då kom en gammal Sofijah låt upp. Tänk att man lyssna på dom när man va typ 13? Fan sjukt ju.. Typ "som ett litet barn, som söker efter svaret, varför lever jag?" Tro fan att man va depp när man lyssna på sån musik.
 

JAG ÄTER, MEN JAG SVÄLTER ÄNDÅ

Hahah shit.. Kollade en sak på youtube nyss, och då kom en gammal Sofijah låt upp. Tänk att man lyssna på dom när man va typ 13? Fan sjukt ju.. Typ "som ett litet barn, som söker efter svaret, varför lever jag?" Tro fan att man va depp när man lyssna på sån musik.
 

Two can keep a secret if one of them is dead

Jag och Markus var och hälsade på Kristofer förut, trevligt värre! Vann ju på Mario då.. (ett spel iaf)
Åker till farmor&farfar och käkar mat om en timme, sen blir det att åka to my loverboy och sova där tror jag:)
Bättre bild på håret!
 

YOU HAVE TO TRUST THOSE WHO YOU WANT TO TRUST IN YOU

Hehe, är man en utseendefixerande nörd om man väljer att stanna hemma och fixa håret ist för att dra på fest? Tror så. Jaja, imorgon ska jag iaf träffa min pojke igen! Bara han inte är föör bakis;) typ hälften klart med håret


PARTY OR HAIR?

Festsugen som fan, fast ändå inte. Får se om jag drar någonstans ikväll! Fast vill fixa håret också, löshår och färg ligger ju hemma och väntar! Jobbigt...


Dont wish for the impossible, you'll just be disappointed

Hehe jag och Jacob sprang en liten runda förut här i Jönköping. Men efter höftpogrammet när vi skulle in fick jag sånt där "svim-anfall" igen, hehe kleeen. Klara inte ens åka hissen.. Jaja, sen laga vi mat.. Eller mat och mat, det smaka spy;)


IMPA PIMPA PUMPA DUMPA

Kollar på någon film med Emma och Jacob. Hehe, skulle ut och springa idag men ist blev det både Max och pizza ;g oupsi. Saknar min Philip:/ Söt bild


JÖNKÖPING!

Då var man framme i Jönköping hos Emma och Jacob. Dagarna i Malmö gick snabbt som räva och det har blivit en hel del shopping!
och coolast av allt: JAG OCH MALIN KÖPTE VÅRA EGNA CIDER! 

DUBBELDEJT

Sitter hos majjis och myser med våra respektive ;) spelat spel, ätit mat, flöt, chill druckit, singstar, film osv:)


just close your eyes and you will be alright

Dubbeldejt med Maja&Marcus imorgon, blir nog myyyysigt! Ice Age 4!!!!

carzy

Tycker sånna här inlägg är så himla töntiga och överdrivna men det skiter jag i.
Jag vill att ni ska veta att jag blir så mycket gladare när jag är med er, även om jag suger get på att visa det. Ni är de enda tjejerna jag umgåtts med som får mig att känna mig bra, inte att jag duger utan mer än så! Haha, jag gråter nästan för att jag saknar er så!
Tjerjer brukar vanligtvis försöka (omedvetet eller medvetet) få andra tjejer att känna sig sämre, genom att antyda att de är för feta, för smala, för små bröst, för stora bröst, för kort, för lång osv. Men ni är inte sånna. Ingen av oss är perfekt, det är det som gör oss perfekta. Ni är så sjukt sköna, tack för att ni valde frisörlinjen.
de två sista bilder.. härliga som sjöen!

VÄSTERVIK

Hemkommen från Västervik! Mysig stad, riktigt fint vid hamnen men lite lite aktiviteter.. Jaja, vi badade iaf i havet!;) Nu blire att vila en dag från Malin, sen drar vi vidare till Malmö på lördag!

VÄSTERVIK

Solen skiner, idag blir det troligtvis bad!


right now, you´re the oldest you ever been and the youngest you ever will be

Törebodafestivalen idag! och snart kommer mina underbara frisör tjejer!

wanting to be forever young


YOGA MASTER

Orkade inte ge mig ut och springa förut så jag tänkte köra lite zumba här hemma framför tv men hittade inte den skivan :( Men hittade där emot "Bränn fett med Pablo Roberto" och "Poweryoga".
Bränn fett med Pablo Roberto var 2 stycken träningspass, 15 min var. Helt okej, men för mycket och för långa pauser enligt mig.
Sen provade jag även på yogan i 60 min (vilket jag i vanliga fall avkyr, lungt och tråkigt). Men oj vad skönt det var när man verkligen kom in i det! Behöver jobba på andningen och att slappna av rätt mycket.. Men detta kommer jag nog fortsätta med ett tag iaf!
visst ser det avlappnade ut?
 
 
 

HÄRLIG DAG!

Underbart väder det har varit idag! Har hunnit massor känns det som fast egentligen inte. Har jobbat lite, klippt gräset, klipp brosan, badat totte och fikat utmed kanalen, börjat packa till Västervik och planerat morgondagen lite grann. Njöt lite av solen mitt på dagen också, så skönt!
Nu ska jag fortsätta packa och fixa sovplatser åt mina älsklingar som ska sova här efter Töreboda festivalen imorgon!
Och nere väntar jordgubbar på mig, tack mammsen!