yes, sometimes i'm a little bit clumsy

Hemma från Göteborg! Dagen har bjudit på några skratt.. Roligast var när jag ramlade inne på Jensens, alltså helt. Pladask ner på rumpestumpen och alla såg utom mina kompanjoner såklart. Så jag typ reste mig fort som fan och börja skratta (själv) Haha men det var kul! Och på tåget hem när vi skulle gå av så sprutade jag coola överallt, förlåt Malin.
Annars köpte jag inget typ, två tröjor, en jacka, en freebra och julklappar till moster:)


Rädd som en hare!

Helt slut efter min jobbiga vuxendag. Åhh, jag som bara ville slappa detta lovet :( och imorgon blir det ingen slappar-dag heller inte. För då är det Göteborg med Malin sol gäller! Ska dock inte handla något, följer bara med som stöd. Eller så är det tänkt iaf.. Läbbig gubbe snackar med mig, rädd som fan
Hejdå!


Vuxenpoäng!

Idag ska jag först övningsköra till töreboda och kolla praktikplats. Sen köra till Skövde för att köra på körskolan och efter det är det teori. Ska till och med ut och jobba lite innan också.. Känner mig typ vuxen? :s


Mycket att fira idag!

Inte bara broders födelsedag som händer idag. Det är även 5 månader sen jag blev tillsammans med världens gulligaste pojke. Puss på min Philip<3
Och idag är det även 280 dagar kvar till resan med Johanna och Theresia!
Och imorgon är det 230 dagar kvar till resan med tidan! Woop woop!!!:D

https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-1/3576020/images/2012/pic_508eead2ddf2b3734f000707.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-1/3576020/images/2012/pic_508eeae9ddf2b373080007dc.jpg" class="image">


Hedag med Lotten!

Hela förmiddagen resnade jag ut mitt smink. Helvete vad smink jag har som aldrig används? Jag brukar liksom köpa för att ha som "reserv" om något tar slut. Sjukt vad jag har köpt på mig massa skit. Men nu har jag iaf slängt MASSOR. Tror jag slängde 6 foundations (varav 4  var nästintill oanvända), 5 mascaror, massa gamla ögonskuggor. läppstift/läppglans och rouger.. Fan vilket slöseri med pengar? Skärpning!
Sen resten av dagen spenderades med Lotten. Först stylade hon mig sen strosade vi runt på staden. Kollade på balklänningar, och guuuud vad jag vill ta studenten NU! Fast vill inte lämna min klass ändå.. :/ Aja, det var iaf trevligt! :)

Lite av det som slängdes.

(översta raden) Det lilla smink som blev kvar :s
Lotten var så fin i sina klänningar!!!!!!

Ångest

Igår var philip här hela dagen då vi firade Kristofer, som fyller 20 idag! Grattis älskande storebroder!:D vid 17.30 skjutsade han mig och Malin till moholm där vi hade fotbollsmöte om framtiden.

Jag är så "delad". Jag vill verkligen inte sluta fotboll, att jag ens tänkt den tanken ger mig tårar i ögonen. Det har varit en så stor del av mitt liv i 13 år. Men om jag ska spela, då vill jag spela för att utvecklas som spelare. Jag skiter i om vi förlorar alla matcher, men jag vill utvecklas och bli bättre. Förra året så kändes det som att inget hände, att man nästan blev sämre ju mer man tränade. Och jag tänker inte byta klubb, för de valen jag har är då ulvåker eller töreboda och jag känner verkligen inte för det, inte de närmaste åren iaf.
Vi får väl se vad som händer..


Ett brunt och ett blått

Idag ska broder Kristofer firas. Och vet ni vad? Vi ska bara äta smörgåstårta, alltså ingen prinssestårta?:( Buhu. Jaja.. Kanske ska passa på att baka en kladdkaka innan philip vaknar/kommer ner:)
Ha det bra!
Ser ni att jag har ett blått och ett brunt öga på denna bilden?!:o


Höstlov

Detta höstlovet ska jag försöka vara hemma så mycket som möjligt och bara slappa. Ska försöka ta igen lite sömn som jag gått miste om under veckan. Men lite grejer har jag tyvärr redan bokat in..

Just nu sitter jag och kollar på "så mycket bättre" med familjen, inte så kul men uggla är skön! Philip drog ganska nyss, sen kommer han och sover här. Imorgon ska vi fira broder Kristofer!:)


BACK IN BLACK

Höströjet igår sög get. Bara massa äckel som var för på hela tiden osv, och skit tråkigt folk.
Men men, bussen dit var ju kul iaf!
Hade mina fina vänner som sällskap iaf, sjukt härliga är ni!:D


BACK IN BLACK

Höströjet igår sög get. Bara massa äckel som var för på hela tiden osv, och skit tråkigt folk.
Men men, bussen dit var ju kul iaf!
Hade mina fina vänner som sällskap iaf, sjukt härliga är ni!:D


I just wanna live while i'm alive

Ikväll blir det höströjet men Frida Hanna och Maja. Va osäker på om jag verkligen ville dit men nu börjar jag tagga. Köpt slödryck och hårfärg, så ska skynda hem och slänga i färgen och sen dra igen! Ha ett bra höstlov!:D
Såhär såg jag ut när jag vaknade upp efter förra festen ;g


whats your reason to cry?

Är det bara jag som tycker att alla nuförtiden nästan tävlar om vem det är mest synd om? Att man VILL berätta (och nästan skryta) som något hemskt/sorgligt/tråkigt som hänt. Som att man är glad för att man får uppmärksamhet, även om det är för något hemst? Som att man ska bli imponerad och samtidigt tycka synd om personen? Jag kan inte förstå hur folk ens vill att alla ska veta något sånt om en? Men men, alla är vi olika!
Back to the färganalys.

Precis kissat men fortfarande kissenödig

Dagen har varit lååång. Sov ju knappt något inatt så har varit riktigt trött hela dagen. Men har iaf klippt moster Mia! Sen kom även pojkvännen min en liten stund för att lämna saffran..Även om jag bara träffar dig en liten sekund så blir jag glad av det, söta Philip. Får se till så vi träffas snart igen!
Imorgon är det lång dag igen, där toning av hår och körteori står på schemat!
Nu har jag krupit ner under täcket och ska alldeles strax stänga ögonlocken för natten, måste bara ladda mobilen lite. Godnatt!

Heheh, såå skön!

Redovisning, check! Satt uppe hela natten och det gick faktiskt bra, skönt att det är över!
Spelar ingen roll hur arg, ledsen eller sur man är... Man kan bara inte låta bli att älska denna bilden!


Even the nightmares are dreams

Fyyy har redovisning om några få timmar. Är verkligen inte klar än på ett tag. Hehe skyll dig själv....
Körningen idag gick iaf riktigt bra och det va skitkul! Start i backe osv, woop woop. Nu känner jag verkligen hur energin försvinner från kroppen. Har de senaste nätterna somnat vid 22-23 och sedan vaknat vid 01-02 och sen legat vaken hela natten. Så funderar på att försöka sova nu och ta tag i plugget imorgon på morgonen, eller om jag ska ta och göra klart nu..? I vilket fall som helst så måste jag kissa.
Sleep tight!

Sköldpaddspojken

Badade i exakt 58 minuter. När jag gick ut så sa mamma till mig att kolla på 4an. Det handlade om en liten söt pojke (Didier) som hade en tumör som täckte 40% av hans kropp. Stackars barn. Blev mobbad och kallad sköldpaddspojken. Han är så söt och ser så glad ut hela tiden! Tänk vilket jobbigt liv han haft? Men nu är han opererad och mår bra! Tänkt vad utvecklingen inom sjukvård går framåt ändå? Stark liten pojke är vad han är iaf!
Före/efter


HEEEEY

Åh vad trött jag är! Efter skolan idag så jobbade jag med mamma, segt. Men nu är det iaf gjort! Nu har jag äntligen gjort min egna tolkning på Dolce&Gabbana sminkningen men har massor kvar att göra.. Får fixa det imorgon! Men kommer inte vara hemma förrens 19.00 eftersom jag har körning och teori. Och när jag kommit hem så är moster Mia här tror jag! :D
Nu blir det ett bad tror jag, sen städa lite snabbt på rummet..

No makeup

Måste springa upp och borsta gaddarna innan jag värst vandra till bussen. INGET smink idag, för det är kvar i skolan, och då menar jag inga ögonbryn eller ngt;) nice!:D
Ha en underbar måndag!


Hairdresser

Blev inget jobbande i verkstaden idag heller, men jag gör det imorgon efter skolan ist. Idag har jag haft fullt upp med att klippa och färga hår! Började med pappa och broder, sen kom Fanny och ville bli klippt och hon fick även bruna folieslingor och sist kom Emma och blev klippt hon med! Jag tycker verkligen det är jättekul att klippa och greja!
Fast nu måste jag ta tag i min Dolce&Gabbama uppgift, och det går lite segare.. Får göra det efter Solsidan! Ska hoppa in i duschen lite snabbt också, hejdå! puss på rumpen!
gammal fest bild

Smakar fortfarande lite spritspy i munnen

Har borstat tänderna minst 8 gånger idag och jag får verkligen inte bort spritsmaken? Den sitter liksom i kinderna, som när man känner på tänderna efter att man ätit alldeles för mycket godis. Men fan vad jag älskar att vakna upp dagen efter, när allt bara snurrar och man har ont ÖVERALLT och man försöker minnas allt som hände kvällen innan. Skulle ju som sagt jobba men det sket sig, har sovit hela dagen. Får ta ooch jobba hårt imorgon ist! Ikväll blir det mys med tidantjejerna, va ett tag sen! (Förutom igår då..)

Hehe ofta vi va så många? Och varför har Thersia min väska :s
Fan vad jag gillar er tjejer! Alla bilder är snodda från min vän Malin.
 

JÄÄÄÄÄÄÄVLAR VILKEN PARTYKVÄLL!

Var inte hemma förrens typ 05.00 och hade sjukt kul hela natten!!! Nä så var det inte. Hahah, när vi skulle dra in till Bogrens så gick jag av vid min busshållsplats? Men det var nog bäst så ändå, förlåt Theresia<3
Meeen, jag hade iaf skitkul på förfesten, kul att träffa alla man inte sett på evigheter! Nu ska jag väl strax jobba, haha får väl se hur detta går..

PARTYTIME!

Bogens med Theresia m.fl. Ikväll! Taggad till tusen! Påväg till förfesten nu:)
Ha en bra fredagskväll alla nykterister.


FREDAG 02.02

Idag har jag haft prov och färgat en docka.. Provet gick helt okej för att inte ha pluggat, fast jag vet ju att jag har några fel osånt men det är väl bara att göra om om det behövs. Sen hade jag körkorts teorikurs 16.30-18.00, helt okej det med! Så skönt att vi är en grupp på bara 4 tjejer, blir lite personligare då tycker jag:)
Just nu ligger jag i sängen och ska sova strax, men 90210 började på 4an nu så får väl kolla klart på det först!
Köpte även detta i tisdags, 49:-/styck! Sjukt billigt!:D
Ikväll blir det gymnasiefest! Taggad!


DONT STOP BELIEVING

Som jag misstänkte så har nu klockan dratt iväg lite.. Har fortfarande inte börjat kolla på papperna än. Känner att jag borde nog börja nu, men har verkligen ingen lust? Har ist varit lite kreativ med allt annat. Har tex gjort två långhår, sminkat mig flera gånger, fixat naglarna (med ögonskugga), gjort körteori läxan, packat ner lite grejer tills imorgon och till på fredag.. Jag har typ gjort allt utom det jag ska helt enkelt! Men jag tänker att om jag intalar mig att jag har pluggat, så lär jag mig ändå :)
Kanske ska gå ner och äta något........ Aaa, hejdå!

The typical Martina

Herrejesus vad jag stör mig på mig själv när jag gör sånna här val. Ja har prov imorgon, har inte pluggat ett skit och nu har jag ju faktiskt några timmar på mig att plugga om jag vill. Men eftersom jag är så grymt smart så tänker jag ist blanda shot, fixa hår och smink för skoj skull, fixa naglarna, kanske ta ett bad, göra en fiiin serie, och aa ni fattar?
Och det är så typiskt mig att imorgon gnälla på att jag inte pluggat något... Hehehehe, men jag känner verkligen inte för det. Kommer säkert börja plugga inatt vid 2-3 tiden eftersom jag då vaknar med ångest för att jag inte pluggat något.
Sen en annan grej är väl det som hände mig häromdagen med min iPhone... Heheh, älskar när jag gör saker utan att tänka.

MÄNNISKANS SÄMSTA EGENSKAP

Fuck vad trött jag är på folk som ALLTID är negativa. Seriöst? Alla har varit med om något jobbigt, och alla har sina tråkiga stunder då man är lite deppig (JAG MED!!). Men att varje dag dra ner alla andra är inte okej? Man tröttnar liksom. Visst, i vissa lägen suger livet verkligen, men i vissa är det helt underbart!
Livet går vidare, så skärp till dig. Dina anledningar till att vara ledsen är inte värre än mina, jag lovar dig.
ÅH TÖNT VA JAG STÖR MIG.
Hihihihihi, men på något sätt så blir jag glad av att se dig sur?(a)
Yes, bitch. I'm laughing in your face. Because I know that is hurting you more than if a slapped you in it.


Mc donalds

Sitter just nu och käkar glass och pommes på donken. Har precis kört på körskolan och det gick riktigt bra! Ska strax dit igen och påbörja min teorikurs.. Men Magnus är bra och rolig så det ska nog gå bra!
Och vill bara inflika lite snyggt att jag verkligen inte gillar no.


Mysig kväll med födelsedagsbarnet!

Har precis bäddad sängen men nya lakan osv, det är så skönt att lägga sig i en "ny" säng. Älskar den känslan.
Fast mamma var kanske inte så glad när jag börja riva i lakan-skåpet vid tolv-tiden;)
Haha herregud vilken dag den har varit xd men jag skriver om det imorgon..
Bion var iaf bra, men kanske lite överdriven i vissa lägen. Men sjukt härliga kommentarer ibland asså;) nu ska jag kolla på film och sen nana!
Min philip, du är verkligen underbar. Love ya!

(största colan jag någon son drulle och största popcorn lådan jag skådat)


GRATTIS ÄLSKLINGEN MIN

Idag är det en viktig dag! För vet ni vad?! DET NYA PRETTY LITTLE LIARS AVSNITTET GÅR ATT LADDA NER IDAG! :D
Fast det va väl inte det jag syftade på.. Min prins, Carl-philip fyller 18 år idag! Grattisgrattis!
Du gör mig till världens lyckligaste tjej. Älskar dig till tusen!
GRATTIS ÄLSKLING, SES IKVÄLL, PUSSAR OCH KRAMAR!!!!:D<3


The doll has to die

Aningen stressad. Har nu iaf äntligen gjort klart make up läxan, tog 20 min och för vissa tog det flera timmar (då kanske ni förstår hur noggrant jag gjorde?). Men den är iaf klar nu så det känns bra!
Nu sitter jag och tvingar i mig frukost, har verkligen tappat matlusten? Äter typ inget (om man jämför mot tidigare) hemma längre. Svintråkigt för jag älskar mat men just nu är det inte gott?:( aja
Men jag kanske vet varför jag inte har något matlust, för denna äckligt vidriga docka mamma köp sitter och stirrar på mig.


You dont have the power to make me cry

Skola imorgon.. Varför kan jag inte bara ta tag i de få läxor vi fått och bara göra klart de? Nä det är mycket viktigare att kolla på tvn hela dagen. Japp. Nu ska jag fortsätta med att kolla på tv. Efter denna thriller blir det nog läggdags för
min del..
good night and sleep tight


Mint Chocolate

Hade glömt hur sjukt bra Harry Potter filmerna är. Haha, jag är värsta tönten. Sitter och lipar som ett fån när Fred dör. Egentligen är sånna filmer inget för mig, men jag har alltid gillat Harry Potter filmerna. Samma med Pirates of the Caribbean. Fast Harry Potter är bättre.. Däremot så stör jag mig något enormt på att det stod att det vad del 1 men det var del 2? Fick typ panik ett tag för jag trodde jag var sinnessjuk, men jag smsade min kära HP-nörd så hon bekräftade att jag hade rätt. Så nu är jag lugn igen, sitter här med min gods likör.


DEAR KARMA, I´VE A LONG LIST OF PEOPLE YOU MISSED

Hehe har varit extremt lat i dag och bara slöat i soffan. Nu har jag varit nykter två helger i rad, men det är väl bäst så eftersom jag inte får träna. Men nästa helg, då kör vi igen!
Snart börjar Harry Potter och dödsrelikerna del 1, så ska väl kolla på det. Måste fixa naglarna också, för de ser förjävliga ut..
pok

I'M SO HAPPY I'M SO GLAD THAT I'VE FOUND YOU

Skulle egentligen åkt till stan idag men det sket sig. Aja får bli någon annan dag helt enkelt!
Firade ju som sagt min söta lilla pojkvän igår med hans släkt. Det var trevligt! Och jag som egentligen hatar smörgåstårta, tyckte faktiskt den var riktigt god!:)
Imorgon fyller han hela 18 år, gammal gubbe blir du.... Då ska vi iaf se på bio och ha det gött!:D pusspårejsötnos


Expriment med mammas hår

Mamma ville ha bort det röd/blå i sitt hår, så igår slängde jag ihop en hemmagjord blondourtvätt. Var lite skeptisk till hur det skulle bli, men det blev en riktigt bra och jämn färg! Och kvalitén på håret är inte försämrad mer än efter en vanlig mörkarefärgning. Haha, hon såg ganska rolig ut efter blondourtvätten och innan färgen.
Glömde ta en före bild, men hon hade den färgen jag hade denna tiden förra året (den på första bilden). Andra bilden är efter blondourtvätten och sista är resultatet! Riktigt nöjd!


Café Östergården

Sitter i sängen, nyduschad. Skönt. Men kallt, hatar att duscha på höst/vinter eftersom det är så sjukt varmt och gött inne i duschen, men man kan inte njuta av det eftersom man vet att det blir svinkallt när man öppnar dörren. Det är nu Philip ska vara här och värma mig, men icke. 
Imorgon ska jag till min prins iaf! :D Ska fira han med hans släkt, han ska tydligen ha många snutar i släkten så pinsamt om man träffat de på fyllan (jag har en viss förmåga att prata med poliser när jag är full, för att jag tycker det är kul? smart). Haha ne men det ska nog gå bra!
Fikade förresten med mamma förut på östergården, jävlar vad gott!

söööööööööööööööt

Brothers are your best friends, given by nature

Jag och mina söta bröder. Jag vet att alla säger att de har världens bästa bröder/syskon.. Men jag vet att de ljuger allihop, för INGEN har så bra bröder som jag. Ni betyder verkligen så sjukt mycket för mig. Älskade storebröder, ni är de bästa personerna jag vet, på alla sätt. Ni är båda två så sjukt omtänksamma och generösa. Tänker alltid mer på andra än er själva. Jag har så mycket att lära från er. Ni är helt olika men ändå så läskigt lika. Tack för att ni är så roligt korkade och knäppa, jag kan verkligen inte träffa er utan att skratta. Haha, och förlåt Kristofer för att jag alltid gav dig skulden för alla saker som jag gjorde (som tex när jag skrev ditt namn på det nylaggda golvet för att jag inte skulle få skäll). Eller den gången jag ramlade och börja gråta, så kom mamma och frågade vad det var så sa jag att du hade slått mig så fick du skäll, förlåt för det. Förlåt Markus för att jag tvingat dig att skjutsa mig till massa ställen när du egentligen haft massor av andra viktiga grejer att göra.  Men jag vet att ni förlåter mig, för jag vet att ni älskar mig (hur kan man inte älska mig..?). Och tack för att ni alltid ställer upp för mig och finns där när jag behöver er (alltså när jag behöver sprit, eller skjuts, eller när jag behöver en festplats... Nä inte riktigt så jag menade).
Ni är mina bröder, och det är jag så sjukt stolt över.

Kolla! Jag har ätit banan idag!

Självklart för att göra dagen så bra som möjligt så är det bäbis spy över hela golvet i bussen, som stinker
Magen håller på att vända sig ut och in på mig med när jag ser och känner liken av spy. Fyyyyyyyyyy
Om man kunde spela in lukt och lägga upp det på bloggen så skulle jag göra det, så ni också får njuta av denna extremt goda doften.


Nu ses vi inte när du vaknar, utan när jag somnar

Linnea, du har en väldigt stark familj! Begravningen var jättefin. Sjukt jobbigt att gå fram till kistan. Men det var fint. Jag tänker inte säga hejdå, jag säger vi ses. Ha det bra där uppe så länge!<3

--------------------------------------------------


Känner att mina vänner gillar att ta bilder på mig när jag är sol absolut snyggast.


250-dagars!

Igår firade vi tidantjejer (-elin&emma) som ska till Turkiet 250-dagars! Fast sen märkte vi att det egentligen var 249 dagar kvar men aja.. Det var iaf en mysig kväll/natt men framförallt så var det GOTT.


HÄNDERNA UPP I LUFTEN, VI SKA BLI FULLA!

Kollade på gamla fyllevideos förut, fan vad kul man har när man druckit lite vodka.........
Sitter just nu i min ziperall och kollar awkward men ska strax dra på en film! Första dagen utan någon som helst kondition träning idag, ångesten börjar komma..
Förövrigt så vill jag bara säga att jag älskar mina vänner. Lämna mig aldrig, jag skulle inte klara det.


Hade hellre brutit benet

Mitt älskade vänsterben.. Det var tydligen inte benhinnesinflammation längre? Eller kanske. Men det kunde också vara något med skadad muskel eller utmattnings någonting. SKOJ! :D Det var troligtvis det sist nämnda. Så nu får jag inte springa/hoppa på tre veckor. TRE VECKOR?! Kommer jag aldrig klara. Men måste juuuuu
Okej sluta klaga nu Martina.


Du bråkade med fel person.

MOHAHAHAHAHA, WHO´S THE KING?!
Det har varit en riktigt fight som pågått i två dagar här hemma i mitt sovrum. Igår kväll när jag skulle sova, så väsnades den idioten så sjukt högt. Och den dumme jäveln sover ju självklart inte på natten som vanligt folk, utan väcker mig flera gånger... Då tänkte jag att jag iaf skulle få sova länge på morgonen, eftersom denne söta varelse måste ju vara jätte trött efter att varit vaken hela natten, MEEEN NEJ. Idioten väcker mig super tidigt på min lediga dag, och då kan jag berätta att det blev krig. Jag sprang fram och tillbaka i huset för att ta dö på den jäveln, men han kom undan. Nu när jag skulle kolla på tv på mitt rum, så kom han tillbaka. Och efter nästan en timmes jakt så slutade striden med att Martina Jennifer Johansson besegrade Sveriges äckligaste spyfluga.

The stepfather

Ännu en helg är över. Och jag var nykter? Börjar tappa party gnistan.. Får skärpa till mig!
Idag var jag några timmar med min pöjk efter att han slutat skolan, sen skulle jag tränat men missade ju som sagt bussen. Heheh, hej klant arsel. Just nu kollar jag på the stepfather men funderar på att lägga mig i ett varmt, skummit bad istället. Får nog bli så!
Har kollat en del tatueringar nu också, har nog snart hittat vad jag vill ha!

klenis utan penis

Missade bussen till stan. Eller aa, jag glömde att gå på den? Åh morr va trött jag blir på mig själv ibland.. Haha. Så ingen friskis och svettis idag, förlåt Theresia. Får väl gå ner och köra ett pass till nere i källarn om jag klarar av det. Kan just nu knappt stå på mitt ben för min benhinnesinflamation, kan det inte bara försvinna? Vet, jag får skylla mig själv. Kommer nog få ett sånt här ben snart....


Groggar på en söndag

Känns som om jag fått så sjukt mycket gjort denna helgen!
Idag har jag städat både mitt rum och min garderob, åkt och firat Emma som fyller 20 (grattis din samla tant!), sen till farmor där det blev värsta draget med massor av folk! Sen hem och slänga i lite färg (ingen förändring) snart blir det solsidan och min söte far var bussig nog och fixa en drink!
Imorgon är jag ledig, ska städa och sen åka till min kära pojk som jag inte träffat på evigheter!:D


6e oktober

Började dagen med stor mysig frukost med bror och föräldrarna. Gott. Sen iväg till skövde och leka mannekäng med klassen idag igen! Sluta vid två, då kom mamma och bror så gick vi lite på stan sen hem och äta riktigt god mat! Vidare till farmor och farfar och hälsa på. Sen tappen och hyra film. Sen broder Kristofer och hjälpa honom flytta in i sin lägenhet, blir riktigt bra där! Längtar till inflyttningsfesten.. Och sen hem igen och avsluta dagen med familjemys (choklad doppade jordgubbar + likör, groggar, öl osv) framför tvn! Riktigt lyckad dag! Ska nog vara nykter oftare på helgen..

https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-1/3576020/images/2012/pic_5070a71ee087c33d57b0edd1.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-1/3576020/images/2012/pic_5070a71ee087c33d57b0edd1.jpg" class="image">


TACK MAMMA!

Åhhhh vad jag älskar min mamma just nu! Hon köpte både vinterjacka (säger inte från vilken affär.......) och ett par skor till mig idag, thanks!


Hannibal lecter

Idag har jag träffat mina bröder! Inte ofta jag ser båda två på samma dag, ytterst trevligt ;) Haha, jag, mamma, pappa och Markus sitter nu och kollar på Hannibal och jag märkte (sorry Johanna) att han som spelar Hannibal Lecter är läskigt lik en gammal variant av Johannas pappa i vissa vinklar..? Kommer nog aldrig våga sova hos Johanna igen..;)
Nu börjar klockan dra iväg lite, ska väl kolla på något mer på tv sen nana för det är "skola" som gäller imorgon igen!


Sexy legs!

Haha, slarvade bort mina strumpbyxor bland alla kläder i högen på Assbecks, så nu sitter jag i mina minishorts på bussen och ni ska se vad alla glor;) fast det är bara kul. Och mina bleka, orakade, tejpade ben med utslag från beskydden är ju sjukt sexiga också! Yummie. Haha, men det är faktiskt inte kallt!:)
Första dagen på Assbecks är avklarad och jag gillat verkligen att "jobba" med de, för de är så trevliga! Och man får massa godis....(a)


Drar till bussen om en halvtimme!

Idag är det fredag igen, börjar skolan vid 12. Eller skola och skola, vi ska har en modevisning för Assbecks! Måste säga ännu en gång att jag verkligen älskar skolan (syftar då på penta, klassen och lärarna). Medans andra sitter och studar matte och historia så sminkar vi varandra och färgar varandras hår? Så sjukt lyxigt. Sen att vi har långa dagar tycker jag faktiskt är helt okej, oftast. Eftersom det är på de dagarna som vi har som roligast! 

The memories are safe in my heart, forever

Denna dagen var någon bland de jobbigaste jag varit med om. Men det var så fin musik och med bildrna och allt.. Trodde helt seriöst att jag gråtit slut på att mina tårar. Men när vi skulle fram och tända var sitt ljus till Linnea så klarade jag nästan inte av det. Fick ingen luft. Tack Theresia för att du fanns där så jag bara kunde få krama om dig och snora ner din fina jacka. Jag ska inte påstå att jag och Linnea var bästa vänner och att vi gjorde allt tillsammans, för så var det inte. Men det betyder inte att jag inte älskade henne som vän och klasskamrat för det. Saknade är så sjukt stor. Allt är helt ofattbart. Men vi är starka i klassen så vi klarar det här, det vet jag. <3

Förutom gråtit av saknandet av min fina vän så har jag för första gången i mitt liv kört bil på körskola. Sen även gympat med Johanna!


Hösten är här!

Börjar bli riktigt kallt ute nu.. Både plus och minus enligt mig. Hösten är sjukt mysig, men samtidigt väldigt kall och tråkig.. Snodde mammas halsduk till skolan idag, tihi
Tog även hål uppe i örat igen imorse för typ 23 gången?


Kan inte förstå

Ingen ide att torka bort tårarna, det kommer bara nya
<3