What starts with P and ends with ORN? POPCORN

Slutade praktiken 13.00 idag och söta farfar hämtade mig sen fick jag god mat! Sen hem och klippa min gamle vän. Hehe skrattat rejält, trevligt trevligt!
Nu ska jag upp och duscha tror jag..


Frukost för riktiga män!

När jag var liten så åt jag knappt frukost, en frukt då och då som max. Förra året började jag käka frukost, i år åt jag cirkus 4 mackor + yoghurt.. Nu har jag börjat med riktiga måltider till frukost. Eller aa, jag började igår. Men det sjukt va mycket mättare man blir, och hur mycket längre man håller sig mätt. Sen är det riktigt jävla gott också....


140 hål i mina tänder

Veckan har gått sjukt snabbt. Imorgon är det fredag, praktik 9-13. Farfar hämtar mig imorgon så ska käka hos de och sen hem mot kväll/eftermiddag och klippa Jens. Sen kommer även broder hem imorgon, ska snacka julklappar med den grabben.
Idag på praktiken klippte jag en liten sprallig tjej, svårt men kul! Sen klippte jag farmor och farfar också så de blev fina!
Nu avslutas dagen med julskum och baielys, yummie!


Tre färger på en dag

Hur länge överlever man utan sömn? Har praktik idag. Saknar skolan, eller iaf klassen. Min praktik är liksom i Töreboda, vet ni hur dött det är här...? Nu menar jag inte på salongen utan i själva töreboda. Seeegt.
Iaf, många som är deprimerade skär sig men jag underhåller mig med att byta hårfärg och käka och dricka choklad i mängder.


this make me sick

Jag har tänkt mycket den senaste tiden. På hur jag har och hur jag vill ha det i livet. Vad jag gått igenom och vad som väntar. Jag är 17 år och varit med om massa skit. Massa saker jag brukade önska aldrig hänt. Men det kanske är dessa saker som gjort mig till den jag är. Det som har byggt upp mig. För trots allt, så har jag världens bästa liv. Önskar mig inget annat än det jag har. Jag är trött på att vara ledsen. Trött på att behöva ljuga för att jag skäms för  sanningen. Jag är så hemskt ledsen för alla människor jag sårar. Just nu är jag världens hemskaste människa. Jag mår riktigt illa av det här, men det måste göras.
Ibland känns det som att jag bara ser det negativa och glömmer allt det bra. För jag vet att jag har grymt liv med helt underbara vänner. Men ändå är det inte okej. Och jag ska ta tag i allt, men det kommer ta sin tid. Men det kommer blir bra.
 
i'm sorry
for all the pain i'm giving you now
but i hope
that the time we had together were worth it
cause i will never regret it

I need the change

Mitt stackars lilla hår får gå igenom mycket..


Mötterfukkers

Stressad, redan sen i planeringen. Åh hatar att vara seg. Aja, öppet hus gick bra iaf. Efter det strosade jag och Johanna på stan och gjorde lite små inköp. Sen kom mamma och Christina och hämta upp mig så käka vi på taitai. Nu sitter jag i bilen påväg hem för att packa och sen dra till Ica och vidare mot Fanny. Kommer inte hinna. GASAAA MAMMA!!! :D
Ha en trevlig helg allesammans!


Fyfan va bra jag mår!

Nej desvärre inte. Bläää. Fuck this. Nu duschen, sen sängen.

Har hört om en tjej, hon hade inget alternativ

Detta är mina korkade/förstår inte miner..

Hemmaaa-aaah-aaah

Trivs bra på praktiken, sett lite nya sätt att klippa som jag vill prova på! Ska strax fixa mina naglar, vet inte riktigt vad jag vill ha men men :)

Mega redbull <3


Första praktikdagen

Skulle börjat min praktik idag på Cissis Lockar i Töreboda. Men dessvärre var hon sjuk idag. Vilket mamma nog tyckte var bra för hon fick äntligen sina fönster putsade! Sen har jag övningskört ganska mycket och har även färgat min utväxt :) Nu drar jag strax till Philip! Pusshejj


9 sanningar

1. Jag har aldirg haft en så bra klass som jag har just nu. Tycker verkligen det är roligt att gå i skolan.
2. När jag var riktigt liten hade jag exem över hela ryggen (kmr dock inte ihåg det men mamma har sagt det).
3. Jag är en väldigt svårläst person. Även när man tror att man vet vad som hänt, så har man oftast fel.
4. Jag berättade inte för någon utanför familjen om vad jag hade valt för gymnasiumutbildning.
5. Detta är mitt första seriösa förhållande.
6. Jag har haft väldigt mycket otur den senaste tiden.
7. Jag är nästintill aldirg rädd längre. Däremot är jag jävligt lättskrämd.
8. Jag är inte ett piss rädd för att dö. Men om det drabbar någon i min närhet så är det det värsta jag vet.
9. Mina bröder är de två viktigaste personerna i mitt liv, som jag vet alltid kommer finnas med mig.

Bio!

Twilight, filmerna jag alltid hatat. Har verkligen tyckt dom är sjukt dåliga och töntiga. Och jag tycker fortfarande att de tre första filmerna suger balle. Men fan va bra den sista (båda delarna) var! Sjuuuukt. Trodde aldrig jag skulle tycka det..

~ det gör så ont att hålla tillbaka tårarna, men jag tänker inte gråta mer ~


Bulan

Igår hade min vän Emma 20-årsfest och det var skit trevligt! Härliga folk som jag inte träffat på år och dar! :D idag har jag bara chillat hela dagen med min pojke.
Och min vanliga tur fortsätter. Hehe, fick en liten bula under träningen ;) den är väldigt söt i verkligheten måste jag säga, syns dessvärre inte alls bra på bild :/


Party partaj partej partey

Aa, fest ikväll. Drack ju INGET förra helgen så nu jävlar... Heheh.........:D


Short girl with short hair

Lite bättre bild på klippningen! Hade tänkt lägga mig vid åtta ikväll men så blev det inte. Har käkat massa godis, och jag tycker inte ens om godis-smaken längre men ändå trycket jag i mig massor? Aja, det är ju nyttigt har jag hört!


It's always your choice to be happy

Vet inte om alla tänker på detta.. Men när jag sitter på bussen och dunkar musik så hör inte jag när jag andas. Så då vet jag ju inte om jag andas skit högt, fast alla andra hör. Så jag sänker min musik typ var 5e sekund för att kontrollera min egen andning? Jobbigt..
Haha sen höll jag på att döda en tant imorse påväg till bussen, aningen pinsamt.. Förlåt mig lilla tant!


Godmorgon!

Ska bege mig mot bussen nu. Min frukost idag var en lussebulle och en lussekatt, fy för faro så gott det var!!

https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-1/3576020/images/2012/pic_50a5cf5ce087c368a6b80a87.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-1/3576020/images/2012/pic_50a5cf989606ee20c6a1b82a.jpg" class="image">


Avatar

Skola 8-17, lite segt men det timmarna går fort när man är omringad av så underbara människor!!! Har verkligen världens bästa klass (ta åt er ni som läser detta, ni är verkligen grymma allihop!). Och tack alla snälla som sagt allt snällt under dagen om min nya frisyr:)
Lite halvslarvig avatar-sminkning som jag gjorde på Johanna, som övning inför öppethus nästa lördag!


Utkast: Nov. 14, 2012

Det här med att jag brukar ha väldigt mycket tur stämmer inte längre. Haha allt jag gör är klumpigt och klantigt, hehe. Jaja, idag har jag tränat och det var skitkul! Kändes nästan inget, ska bara linda lite hårdare nästa gång så blire perfekt. Har ju som sagt klippt mig idag också. Vet inte riktigt vad jag tycker om det än.. Det är ju en bra klippning av min fina vän Johanna, men jag har inte vant mig vid att ha såhär kort hår än. Tihi, lite läskigt fast ändå kul.... Finare bild än såhär får ni icke

Short hair

Kortklippt, av Johanna. Lägger upp bilder imorgon tror jag:)


HELVETEHELVETEHELVETEHELVETESJÄVLASKIT

Åhhh vad jag älskar mig själv just nu. Ska aldrig mer kamma mitt hår när jag ska sätta upp det i en toffs. För OM någon klantig jävel råkar ta fel på kam och kniv, då blir håret kort. Mycket kort. FITTA. Haha vet inte om jag ska skratta eller gråta :D


Nivå glädje: uppnådd.

Var på frisörshoppen efter skolan idag. Köpte bland annat en sax, som skulle kostat 3200:- men eftersom det var halva priset på hela butiken så fick jag allt jag handlade för endast 2700:-!!! Överlycklig! Tack mamma!:D
Haha jag var som ett litet barn som hoppade av glädje när jag tog upp grejerna ut påsen här hemma...


vill resa nu

Dagen= skola, tränat lucia, klippt Edvin. That´s it. Jag måste egentligen putsa fönster, behöver ju pengarna liskom.. Men är för lat för det just nu. Fan vilket intressant inlägg?! :D
längtar som tusan till mina resor nästa sommar.
Detta är det enda jag gjorde idag, jobbig skola..

6 veckor utan träning

Tror ingen kan förstå hur överlycklig jag var när jag kom hem fört. För vet ni vad? JAG TRÄNADE IDAG. Jajamän. Skulle egenrligen bara stå i mål men kunde inte motstå så spelade i 10 min och det var så jävla kul. Och det gjorde knapp ont.Nu vill jag bara ut och springa flera mil...... Men så funkar det ju inte tyvärr. Men är iaf superglad för att fått träna liiite idag :D
Grattis på farsdag också pappsen! Han fick en flaska whiskey, en ölbok och trisslotter.

emmas bilder, från förra året?

Frippeldejt igår

Gårdagen blev riktigt lyckad enligt mig! Det var svinkul att prova på 5-kamp! Även om det var lite orättvist att vi tjejer var mycket kortare;) måste bara säga att kg ÄGDE ALLA på den där elektriska tjuren!!:D (sen sög jag på resten typ;)) nä men det var kul! Sen hem och käka och spela lite spel, så trevligt med frippeldejt..:)


Saknade fredag.

Trött. Denna fredag har varit så kul! Inte för att jag själv gjort något så speciellt för min del, men jag har gjort så många så glada idag! Det känns riktigt bra! Började med att schamponera, fläta och sminka Sofie på morgonen, hon blev så fin och var såå tacksam! Sen klippte till 17.00 sen hem och då ringer Fanny och ber mig åka med till hennes mammas jobb (utvecklings handikappade) och spöka för dom. Så slängde på mig lite smink på ca 10 min och drog dit. Så kul, de uppskattade det så extremt mycket! Älskar att göra andra så glada, och ändå så lätt?:)
Har börjat använda pappas glasögon mer och mer, får nog skaffa egna snart..


En dag på frisörpogramet

Började med att göra en färganalys på Evelina, sen gjorde Hanna en på mig och sedan färgade hon även mitt hår.
Det älskade lilla håret som är kvar kommer nog snart lämna mig, ska ta bättre hand om dig käraste hår, då kanske du stannar hos mig<3


Moget Martina, moget

Åh gud va man märker att jag inte sover ordentligt just nu. Har färganalys imorgon klockan 8 så tänkte förbereda lite. Så skulle jag skriva "färganalys" men skrev "färg anal lys" och märkte inget först sen satt jag typ och fnittra åt det i 10 min? Moget va? Lite senare skulle jag skicka ett sms till en vän där det skulle stå "fan va duktig du är!" men blev "fan vad fuktig du är!" så då skratta jag åt det med, seriöst? Hej 7 år!

(sen kom jag även på att sminket är vattenfast och sminkborttagningen är helt slut, roooligt.)


NORMAL IS BORING

Onsdag kväll. Myser i min onepiece (förlåt, ziperall) framför tv. En helt vanlig onsdagskväll.


I'm a fucking vampire

Pinsamt att jag hånade philip i mitt förra inlägg för att han skrev skröna, så såg jag typ 10 sek efter att dom använde just det ordet i Twilight. Och japp, twilight-hatande-Martina sitter klistrad framför tv för att kolla! Ne inte direkt, tvingar mig själv att kolla. Tycker verkligen inte det är bra? Och varför är Bella så jävla blek, hon är ju bara vanlig människa? Och heter hon Bella? Eller är det ett smeknamn? Jobbiga film.


I got a ticket for the runaway train

Det känns verkligen att hörsten är här nu. Det är så kallt och mörkt både när man går till och från skolan, inte okej. Fast måste erkänna att det är ganska mysigt också, för mamma tänder alltid massa ljus osånt.
Hade körlektion igen, panikbromsa (som var skitkul!) och backade runt hörn osv.. Sen skola, macka på gräddhyllan och sedan tillbaka till körskolan!
Smsar med Philip nu (mycket ovanligt måste jag säga) och han skrev skröna (vad är det liksom? fick slå upp det) Lilla söta gubben, vi lever på 2000-talet :*
hööööööööööst

I kind of have to pee

Ögonen svider. Suttit och rensat bilder för mitt dataminne är fullt, trodde knappt det gick? Vad sorgligt det är att ta bort vissa bilder, känns som om minnena försvinner då också? Ska köpa mer USBn så jag slipper detta problem.
Nu blir det ett långt bad sen sova, ska upp tidigt imorgon för att köra 7.30 i skövde. Härligt!
Rätt sugen på denna hårfärgen alltså... Sjukt snygg ju. Mums.

Lovet är slut

Min enda sovmorgon denna veckan men fick ändå gå upp vid 6. Tack philip-.-<3
Nu har jag iaf gått och lagt mig i sängen igen, ska gå ner om en halvtimme eller ngt. HA DET BRA.


Första inomhus träningen.

Det här med att inte träna är inget kul alls. Tror ingen riktigt förstår hur sjukt jobbigt det är? Man liksom känner bara hur fettet lagras och man får inte göra något åt det.. Eller aa, jag skulle ju kunna äta nyttigare/mindre men det är inte min stil ;) jag gillar ju liksom mat och godis så.......
Jaja, idag är iaf första inomhus träningen och jag får inte vara med. Sjukt länge sen jag missade en fotbollsträning pga en skada :s men ska stå i mål så får ju iaf se de andra svettas och bli ännu mer sugen på att träna.


Blått&brunt, igen?!

Men gud vad är det här?! Kommer ni ihåg när jag la upp en bild med ett blått och ett brunt öga? Sitter själv i broders bil, så tänkte passa på att ta ego bilder eftersom jag känner mig så sjukt snygg (ironi).... Alla bilder blev liksom sånna här? Seriöst kolla?!?!?!? Tror jag har ett blått och ett brunt öga?:s Eller så håller en ande på att "gå in i" min kropp.. Creepy.

https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-1/3576020/images/2012/pic_509519a3e087c3697ad32c67.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-1/3576020/images/2012/pic_509519a49606ee4cd6e234c4.jpg" class="image">


mitt namn är peter & har glömt vad jag heter.

Tidig uppgång idag igen. Har varit hundvakt hela dagen lång tillsammans med Ella. Nu har vi precis käkat donken mat i bilen, har en trött söt hund i knät. Mysigt!^^ Nyss köpt lite sprit till kvällen, chill med brudar! Imorgonkväll hoppas jag på att kunna åka till philip, annars iaf att vi kan ses på söndag...
Puss alla fyllesvin!


Jag blundar, för jag vill inte se, inte förstå

Tankarna är så många, och frågorna blir allt fler. Hatar att åka buss själv nu. Är så rädd att få ett till samtal som det från Lotta. Känner hur tårarna bildas bakom ögonlocket och försöker tränga sig fram. Så unga människor försvinner från mig? Varför? Jag vill inte. Jag vill bara skrika och gråta ut. Men nej. Det får er inte tillbaka ändå. Saknar er så det gör ont, precis överallt.


Miami beach, yes please!

Det här med att slappa hela lovet går inget bra alls.. Har typ fullt upp hela tiden känns det som. Gick upp innan 6 idag, för att städa och jobba. Segt. Nu ska jag strax ut och jobba igen. Emma Ask ska klippas idag också, och sen teori igen. Kanske hittar på något mer emellan, behöver verkligen sola men får se om jag hinner.
Aja, pusshej!
Hur gött ser inte detta ut?