THE WHEELS ON THE BUS GOES ROUND AND ROUND

Har nästan saknat det här med att åka buss. Först en timmes härlig väntan, och vad väntar man på? Att sätta sig i en buss som doftar underbar fotsvett blandat med alldeles för mycket parfym. Sen är det alltid någon ljuva stämma som hörs under hela bussturen. Och självklart är ju guppen i vägen inget man saktar ner, för det är ju grymt kul när alla på bussen är nära på att kissa på sig. Sen att det tar typ 10-15 minuter extra är ju också jätte roligt! Speciellt när man har ganska mycket att göra. Gå hem i regnet är ju också riktigt kul! Jo men jag har saknat att åka buss! :)
Party tomorrow


TRÄNA TRÄNA TRÄNA

Första dagen med Theresia är avklarad. Nu kollar vi på någon knepig film. Och mitt hår är blött, äckligt som fan. Aja nu ska vi sova strax. Natti

https://cdn3.cdnme.se/3576020/6-3/pic_517d76f0e087c33d40756977.jpg" class="image">


A LAND FAR AWAY

Sjukt trött. Vad har hänt idag? Vaknade av att Theresia ringde och väckte oss (mig Bella och Lilly) en kvart innan vi skulle vara på skolan. Så vi drog iväg snabbt som fan. Sen assbecks. Hem och käka lite sen hälsade Jens på lite grann. Jag var fruktansvärt roligt sällskap som typ halvsov hela tiden, men men... Ändå alltid trevligt att ha den grabben i min närhet!
Nu kom jag hem efter att skjutsat bror till Skövde, ska försöka sova en timme nu för att sedan åka tillbaka för att hämta de. Sen direkt tillbaka igen för att hämta Malins syster! Go racer-rulen!


BRING ME SUMMER

Hemma efter Assbecks! Rejält trött är jag också. Köpte en klänning för endast 350(!!!) spänn, det var 30%. Så sjukt skön är den också! Glad tjej.


SOL UTAN BRUN

Eller hur var det nu Lilly?;)

Efter skolan blev det lite krångel med min bror och ella, men tillslut blev jag av med dom iaf! Hehe, skoja. Drog iaf en snabba till farmor&farfar sen till solariet för att bli lite brunare innan Assbecks imorgon. Ska blir riktigt kul! Nu hinner jag inte skriva mer, har massor att göra... Posshaj


MAKE TIME, NOT EXCUSES

Förta träningen på gräs för i år för min del. Även om det inte gick speciellt bra så var det skönt att vara ute på tillbaka på gräsplanen igen!
Kollar på Glee nu, shit vad mycket jag har missat? Om ni vill veta är jag hungrig men orkar inte fixa något att äta...
Ser ni mina blåmärken på armarna efter en skivstång i måndags?;)


BRA JOBBAT MARTINA

Hehe, vill ni veta vad eintsteinet gjorde igår? Hon tog mammas special kräm (typ ansiktskräm) ist för tandkräm. Gott? Inte direkt... Själva grejen var ju att jag inte ens fatta det förrens jag kom hem strax innan 20 och jag borstade tänderna vid 11? Hehe, aja..


ALL MY LIFE I'VE BEEN GOOD, BUT NOW I'M THINKING WHAT THE HELL

Måste plugga... Varför är det alltid så att man kommer på så sjukt många viktiga grejer när man ska plugga? Som nu, jag har äntligen satt min ner för att plugga till historia provet som är om ca 1 timme. Men då kommer jag på att jag måste blogga för det har jag inte gjort på länge, och jag har inga örhängen i så måste gå ut till garaget och hämta några, har inte heller tagit tring på länge så måste ta bort naglacket, lägga på trind, låta det torka och sedan lägga på nytt naglack, som också ska torka..... Viktiga grejer. Pluggningen får helt enkelt vänta. PUSSHEJ
förjävla söt

THE HISTORY OF NUDLAR

Måste bara berätta en väldigt intressant historia om mig och min kära maträtt, nudlar i påse. Jag älskar nudlar. Jag gillar nästan alla smaker (förutom hot&spicy.....brinner typ i käften om man käkar den). Första gången jag åt nudlar, det var hemma hos Malin Högden i första femman, så åt vi Kycklingsmak och det blev min favorit i 2-3 år. Men sen tröttnade jag lite på den och bytte favorit till Biffsmak. Den har varit min favo fram tills förra veckan. Nu har den blivit utbytt till *trumvirvel* GRÖNSAKSSMAK! Jävlar vad god den är! Jag dricker helt seriöst upp vattnet-med-kryddan efter, svingod!

WEEKEND SUMMARY

Jag har egentligen massor att skriva men orkar inte just nu. I lördags drog iaf jag, bror, Ella och Johan och fiskade. Det var kul (iaf efter vi fått bort isen...). Sen drog jag hem och käkade grillat och sen tillbaka till bror för en minifest!
Söndag förmiddag målade jag en grej på huset, men som vanligt får jag alltid mer färg på mig än där det faktiskt ska vara färg.. Sen åkte jag till Malin, vi tog en chill promenad, såg en film och käka fruksallad!
 

THIS IS LOVE

Detta är anledningen till att Gud skapade smaksinnet. Den här gudomliga muffinsen är helt perfekt. HELT PERFEKT.


ÖPPNA DIN DÖRR

Haha detta är min humor.


Nail hair extension

Gjorde hårförlängning på min fina vän Elin. Med Fanny som assistent... Tog 3.5h, inklusive fika paus. Rätt trött i huvudet nu efter att stått så nära och grejat hela tiden. Men det är så roligt! :D
För och efter bilder:


PRUTT THERESIA


KRAAAAAAAAMP

Skapligt trött. Gick två rätt långa promenader idag. Ni som känner mig vet att promenera inte riktigt är min grej. Haha både mammas och malins reaktion var typ "gå?! du? är du sjuk?" Men det var väldigt skönt faktiskt! Hade väldigt tur med vädret också. Godnatt med er!


Keep on forgetting to forget about you

Borde skriva klart min Hälsoinlämning, men jag kommer ingensatans med den. Behöver rensa hjärnan innan jag bryter ihop, ska ut på en joggingrunda.

En saknad vän

Länge sen vi sågs nu vännen min.

Min hund heter Totte

Hej. Jag ska hem till min hund nu, stackar är alldeles ensam.., jag tycker att min hund ska heta Orvar, så mycket tuffare. Men man kan ju inte bestämma allt här i världen. Sovgott


JAG GER MIG BRA VIBRATIONER

Tröööööööööött. Fast ändå rätt pigg. Och min tumme vibrerar, awesome.
Våran hund får egentligen inte vara i soffan, men det är okej sålänge han är i någons knä... Bara det är han är lite väl stor och klumpig för att vara en knähund, fast det fattar han inte själv såklart.


ETTHUNDRADAGAR

Hemma ifrån en minst sagt händelserik vårvisning.. Hehe, en lite oväntad grej hände kan man väl säga. Jaja. Bilturen dit (körd av master-driver Hanna i the-master-car rulen!) var grymt kul iaf!
Nu är jag svintrött, ska strax ut och lägga mig. Så godnatt allesammans. För er som vill veta har jag och Jens varit tillsammans i 100 dagar idag.


BERGS BÄRBARA TALKSHOW

Hunnit med massor idag! Skola först, sen hem och klippa både Fanny och pappsen, vidare till solariet och träffa Elin sola och kollade ut löshår och nu sitter jag hos Jens. Har sån förbannad träningsvärk i vaderna. Imorgon ska jag och klassen på goldwells vårvisning i skara, kul!


REKLAAAAM

Hemkommen från träning, fuck vad jag bara vill springa. Har käkat, så nu ska jag ut och duscha.
Haha vi (jag) ser helt koko ut! Älskar er tjejer ;*


SLEEPTIME

Nu ska jag sova, i en lägenhet, awesome. Kollar på bye bye love, typ det enda som går på tvn just nu. Godnatt världen!


TOO TIRED TO BREATHE

Inatt ska jag skjutsa min broder igen. Lär vara rätt trött imorgon. Är rätt trött nu med... Har käkat massa gott idag. Började dagen med jordgubbar+mjölk i solen, sen smörgåstårta hos farmor&farfar och sist men inte minst: VÄLLING! Jävlar vad gött det är! Mums!

https://cdn3.cdnme.se/3576020/6-3/pic_5161c7179606ee4b5200c16e.jpg" class="image">


SUNSHINE

Stekte i solen imorse. Så jävla skönt när solen tittar fram! Nu är jag hos farmor och farfar och ska käka lite smörgåstårta, yummie!
Efter tio min i solen, snyggt.

https://cdn2.cdnme.se/3576020/6-3/pic_5161bbf29606ee4b790293c9.jpg" class="image">


PARTEY

Förfesten med Hanna (som älskar att dricka mina shotar). Helvete vad kissenödig jag är. Puss, sup som fan ikväll alla! Pusshej


RUN BITCH RUN

Ska ut och gå/jogga/springa en sväng nu.. Får väl se hur det går. Sen ska jag ner till Evelina och slinga + klippa henne. Kanske svänger förbi farmor och farfar också. Ikväll kommer Hanna sen drar vi till husaren!


HUSAREN, STAMMIS?

Drar till husaren både idag och imorgon. Nyktert idag med Evelina för att se på någon stand up komiker, som va hennes mammas kusin(?) har jag fattat för? Blir nog kul! (Om jag fattar skämten..) ska åka strax iaf!
Och imorgon blir det utgång mes Hanna och Elin (ja du ska med!), kanoners!
Färgade håret igår, typ grått.. Hellooo grandma


FREDAGSLYX


SORRY BROSAN

Hehe märkte nu att jag hade skrivit lite fel i min kalender. Natten mellan måndag och tisdag klockan 3 skulle jag tydligen skjuta min bror. Skulle stå skjutsa. Tänk om en polis hade kollat igenom min kalender så hade jag fått sitta i fängelset i 20 år för ett lite stavfel. Aja, för er som undrar så blev min bror skjutsad, inte skjuten!
Nu ska icke-mördare-martina ta sig en tupplur. Nana gott mina vänner!


SLEEPING BEAUTY

Hehe, när jag kom hem från skolan igår så käka jag mat sen slocknade jag framför tvn. Vaknade av att mina föräldrar pratade så jag gick ut och la mig. Somnade med en gång och vaknade inte förrens nio. Alltså sov jag typ 15 timmar? Lite mer faktiskt. Jag tror aldrig att jag har sovit så länge? Sjukt. Helt sjukt.


LEKER SOM SMÅBARN

Chillar i skolan med glass och lek! Nu ska jag göra ett helvetslånghår, yaay :D


Nalle har ett stort blått hus

Ser ni på bilden att mitt örhänge syns i skuggan? Läskigt ju... Det var så på alla (jag tar typ 10 bilder på samma sak).....
Iaf, kollar gossip girl med Jens nu för er som vill veta. Klippte han förut också, så söter så.


GULA BIOPOPCORN

Klockan är halv fyra och jag är i Mariestad. Dött som fan här. Trött är jag också.
Jag och Jens gick på små citroner gula förut idag. Rätt bra film, charmig och sånt! Jag älskar de gula biopopcornen!


Live laugh love

Livet är på topp, och vädret också! Satt ute i vårsolen och bara stekte. Men jag är rätt rastlös av mig när jag är själv så gick in och käka lite ist..
Ikväll ska jag och världens bästa man (haha skoja, han är ju bara en liten pojk) dra på bio! Myyyys. Haha, söt!